Poznate cijene Yamahe R1 MY2015

Od svog predstavljanja, 03. studenog 2014. godine u Milanu, posve novi Yamaha superbike modeli YZF-R1 i YZF-R1M privlače izuzetno zanimanje struke i javnosti diljem svijeta.

R1

Sve je izmijenjeno osim imena. S nevjerojatnom snagom od 200 KS te ukupnom težinom od samo 199 kg – kao i najnaprednijom tehnologijom elektronskih sustava ikad ugrađenih u neki serijski model motocikla – nova generacija R1 modela predstavlja početak nove ere.

Ovim putem želimo Vas obavijestiti da preporučena maloprodajna cijena za YZF-R1 na području Republike Hrvatske iznosi 163.500 kn*. Model će biti dostupan u Race Blu i Racing Red kombinacijama boja. Ovaj YZF-R1 motocikl biti će dostupan kod ovlaštenih Yamaha trgovaca početkom ožujka 2015. godine. Kupci koji žele biti među prvim ponosnim vlasnicima ovog posve novog superbike modela već danas mogu osigurati i rezervirati svoj primjerak kod najbližeg Yamaha trgovca.

 

R1M

Ovaj model opremljen je ekskluzivnim značajkama koje uključuju “Electronic Racing Suspension” (ERS) sustav i karbonske oklope čime R1M model postaje obilježje napredne tehnologije približene vozačima na stazi i izvan nje. Kako bi naglasili izuzetan potencijal, ova napredna M1-izvedenica motocikla opremljena je “Communication Control Unit” (CCU) sustavom za bilježenje podataka te bežičnom funkcijom postavki tj. remapiranja agregata, omogućavajući trkaćim timovima i njihovim vozačima trenutnu analizu trkaćih vremena i drugih postavki.

 

S preporučenom maloprodajnom cijenom u iznosu od 199.500 kn*., ova ograničena serija modela YZF-R1M biti će dostupna samo putem „on-line“ kupovine na linku https://r1m.yamaha-motor.eu/hr-HR/registration. Nakon zaprimanja i obrade zahtjeva za kupnju, unutar sedam dana Yamaha će putem e-maila obavijestiti kupca da li je njihova rezervacija za model YZF-R1M bila uspješna. U tom trenutku kupac će biti upućen na odabranog ovlaštenog Yamaha trgovca kako bi zatvorio financijsku konstrukciju te finalizirao ugovor o kupnji motocikla. Za očekivati je kako će prve isporuke motocikla biti po principu “first ordered, first delivered”.

 

Eksluzivan “Yamaha Racing Experience” (YRE) događaj & Colin Edwards

Svaki vlasnik R1M modela biti će pozvan na sudjelovanje na jednom od “Yamaha Racing Experience” (YRE) događaja koji će se odvijati u ljeto 2015. godine na četiri odabrane europske trkaće staze. Ovi ekskluzivni događaji započeti će s večerom dobrodošlice te cjelodnevnim posjetom trkaćoj stazi gdje će vlasnici čuti i neke savjete o postavkama motocikla od strane tvorničkih tehničara, kao i savjete o vožnji na stazi od strane profesionalnih trkača, a sve pod nadzorom bivšeg MotoGP vozača, trenutnog tvorničkog Yamaha test vozača i legende ovog sporta, Colina Edwardsa.

 

Potpune informacije o YZF-R1M dostupne su na poveznici: http://www.yamaha-motor.hr/proizvodi/motocikli_5/noviteti-2015_55/yzf-r1m-2015_275&

*Preporučena maloprodajna gotovinska cijena s uključenim posebnim porezom.

 

 

yamaha-yzf-r1-2015-1 yamaha-yzf-r1-2015-5 yamaha-yzf-r1-2015-29 yamaha-yzf-r1-2015-620x350

Prethodni članakHard Enduro 2014 pregled sezone
Sljedeći članakGuintoli na CBR1000RR – video