Sajam nautike Zagreb 13-17.02.2013.

Iako nema direktne veze s motociklima, obzirom da će tamo svoj program predstaviti naši partneri, iskoristit ćemo priliku da vas pozovemo na Sajam Nautike koji će se održati na Zagrebačkom Velesajmu od 13-17.02.2013.

Tvrtka “TM Zagreb”, uvoznici Yamahe za RH, kao i svake godine do sada, na 22. izdanju najveće nautičke priredbe u regiji predstaviti će svoj bogati prodajni asortiman od vanbrodskih motora, generatora, električnih vanbrodskih motora, vodenih skutera, gumenih čamaca na napuhavanje do široke palete proizvoda dodatne opreme. Njihovu bogatu nautičku ponudu možete vidjeti u paviljonu 8a.

Osim Yamahe, svoj program predstavit će i tvrtka “Šepić Commerce” koja će održati prezentacije MotorCoat aditiva za ulje na svom pripremljenom agregatu. Osim toga, biti će predstavljena i bogata paleta IXS dodatne opreme, Schubert kacige, Sidi čizme i još dosta moto opreme koja će se moći i kupiti po posebnim promotivnim cijenama.

Ove godine će ponovno biti prisutna i “Nautika Kranjec”, zastupnici renomiranih proizvođača širokog spektra nautičke opreme. Izdvojit ćemo program Liros konopa, Marinetech opreme, Lowrance nautičke elektronike te Spinlock palubnu opremu. Osim opreme, moramo izdvojiti i tradicionalno interesantan odabir hostesa za koje se iz tvrke Nautka Kranjec uvijek pažljivo pripreme ne bili time obradovali svoje kupce. Nadamo se da će se trend nastaviti i ove godine… :)

 

 

 

Prethodni članakHusqvarna trial
Sljedeći članakMoto Morini Granpasso 1200 Travel Yellow