Schubert C3 PRO

 

Iz Schubertha stiže novost za 2013, novi model flip-up kacige C3 PRO. Vanjska ljuska napravljena od S.T.R.O.N.G. fiberglassa u dvije veličine te kombinira optimalnu aerodinamiku, malu težinu uz vrhunsku zaštitu, dok je unutarnji dio izrađen od specijalne EPS pjene koja osigurava optimalnu apsorpciju udaraca.

Posebna unutrašnjost razvijena je u skladu s inovativnim Comfort Fit konceptom. Kombinacija Coolmax i Thermocool materijala, dodatno premazanih Interpower premazom, čine unutrašnjost izuzetno lakom za održavanje. Podstava ujedno sadrži i reflektirajuće umetke sa stražnje strane, koje smo već imali prilike vidjeti na Schubert kacigama a u praksi su se pokazale jako zanimljivim rješenjem.

 

 

Kaciga je opremljena Microlock sistemom zaključavanja s preciznim podešavanjem remena s obe strane kako bi maksimalno povećali mogućnost prilagodbe svakom vozaču. Zbog što lakše izmjene vizira koristi se sistem EasyChange mehanizma a uz vizir dolazi i Pinlock folija. Osim toga, kaciga je opremljena integriranim unutarnjim sjenilom za sunce.
Dostupne boje su crna, matt crna, bijela i srebrna a cijena kacige je 4.462. kn.

 

 

Prethodni članakDucati Factory – National Geographic
Sljedeći članakMorski KTM