Stiže Ducati Monster 821!

Ducati predstavlja Monster 821, novi model u segmentu naked motocikala srednje zapremine koji u svojoj trećoj generaciji otvara novo poglavlje u slavnoj moto priči iz Bolonje. Kako bi naglasio svoju neraskidivu vezu sa rodnim gradom Ducati je odlučio prve službene fotografije novog Monstera ovjekovječiti upravo u tipičnom bolonjskom ambijentu.

Prošlo je više od 20 godina od predstavljanja originalnog modela Monster, a u tom razdoblju proizvedeno ih je više od 290.000. Novi Monster 821 zadržava stilske linije originalnog modela, a opremljen je premium komponentama i suvremenom Ducati tehnologijom.

Pokreće ga uspješan 821 Testastretta 11° agregat snage 112 KS, a ukupna masa motocikla ne prelazi 179,5 kg. Stilska rješenja, visoke performanse i “manje je više” filozofija dizajna rezultiraju modelom koji od svog predstavljanja postaje lifestyle motocikl.

Kočnice visokih performansi, izvrstan ovjes i dizajn koji ništa ne prepušta slučaju zaslužni su za najbolju ergonomiju i najatraktivniji Monster srednje zapremine, ikada. Super udoban, inovativna regulacija visine sjedala, kontrola trakcije podesiva u 8 razina, ABS podesiv u 3 razine, 3 Ride by Wire kontrolirana Riding moda samo su neke od karakteristika novog Monstera.

Monster 821 koristi najnovije tehnologije sa svrhom stvaranja nove razine odnosa vozač/motocikl. Istovremeno pruža visoko adrenalinsko iskustvo uz potpunu kontrolu i sigurnost.

U svojoj Dark izvedbi Monster 821 obojan je u mat crnu boju sa naplacima i okvirom motocikla u crnoj boji, dostupan je i u crvenoj boji sa crnim naplacima i crvenim okvirom te u atraktivnoj bijeloj sa crvenim okvirom i mat crvenim naplacima. Crveni i bijeli Monster 821 isporučuju se sa pokrovom suvozačkog sjedala u boji motocikla. Za mlade vozače dostupan je i u izvedbi snage 35 kW.

U DUCATI prodajnoj mreži Monster 821 biti će dostupan od srpnja 2014., a predbilježbe su već u tijeku.

1 2 3 4

Prethodni članakNovi web MV Aguste
Sljedeći članakAkcija na Yamahu XT1200Z s opremom