Tisuće gledatelja uživalo je u auto spektaklu u Zagrebu i Velikoj Gorici

Fascinantne slike nekih od najskupljih i najatraktivnijih automobila današnjice obilaze Hrvatsku posljednjih dana. Nakon inicijalnog obilaska Zagreba, pravi spektakl, drugu godinu zaredom, održao se na pisti Zrakoplovno tehničkog centra u Velikog Gorici. Tisuće zaljubljenika u brzu vožnju s oduševljenjem je pratilo svaki potez iskusnih vozača.

Supercar Owners Circle – SOC Croatia 2022. priredio je Hrvatskoj tako prizore kakvi se rijetko viđaju u svijetu. I u Velikog Gorici mogao se vidjeti novi Aston Martin Valkyrie AMR Pro a Mate Rimac i njegovi automobili iz branda Bugatti Rimac privlačili su posebnu pažnju gledatelja. Uz njih tu su bili i Barchetta Quartet: Pagani Zonda Barchetta – Ferrari Monza SP2 – McLaren Elva – Aston Martin Speedster. Holy Trinity: Ferrari La Ferrari – Porsche 918 – McLaren P1 te mnogi drugi. 

Od 2014. godine, Supercar Owners Circle iz godine u godinu prihvaća kulturu kolekcionara superautomobila i hiperautomobila, oživljavajući svjetsku zajednicu koja je dom najprofinjenijim kolekcionarima iz cijelog svijeta. SOC je predan promicanju vrijednosti koje drži svaki strastveni kolekcionar, spajajući ljepotu i istraživanje na način koji omogućuje susret stvarnosti i magije. 

Prethodni članakHyundai Motorsport i Shell nastavljaju produžuju dugogodišnje WRC partnerstvo
Sljedeći članakMotoGP – Misano 2022