Tucano Urbano Termoscud Pro

 

 

Tucano Urbano jedna je od tvrtki kojoj ne manjka inovacija u moto svijetu iako je najčešće povezujemo s fiksnim pokrivačima na skuterima, popularnim “dekicama”, za sve one koji se niti u zimskim mjesecima ne žele odreći prednosti skutera u gradskom prometu. Za ovu sezonu predstavljen je novi model naziva Termoscud Pro pri čemu oznaka Pro označava “4 Season System” odnosno namjena novog pokrivača je da ga se ne treba demontirati niti tijekom ljetnih mjeseci.

I bazni model može se pri toplijem vremenu spremiti već pripremljenim vezicama međutim svakodnevna upotreba jednostavnija je bez pokrivača. Sama montaža odnosno demontaža nije komplicirana i zahtjeva nešto vremena no za one koji žele imati komotan cjelogodišnji pokrivač bez dodatnih intervencija oko montaže stvoren je Termoscud Pro. 

Novi model sastoji se od fiksnog dijela, nešto poput dodatnog spojlera, koji se montira na skuter te drugog dijela, također od tvrđeg i otpornijeg materijala, koji je moguće odvojiti i time vožnju učiniti komotnijom. U slučaju kiše, u fiksnom dijelu ostaje skriven tanji prekrivač identičnog oblika koji će vas u potpunosti zaštititi od kiše.

Osim povećane funkcionalnosti, novi model odlikuje se i drukčijim dizajnom, novim natpisom vidljivim i po mraku te novim S.G.A.S. sustavom napuhavanja bočnih stranica.

 

 

 

 

 

 

 

Prethodni članakNovi Moto Puls na kioscima
Sljedeći članakStiže li i manja Africa Twin?