Stigao novi Moto Puls

 

MP148naslovna-cijela

Po prvi put u povijesti ovog časopisa, stranice Moto Pulsa donose test električnog motocikla i to ne bilo kakvog, nego vrhunske američke zujalice Zero SR, koja prikazanim ubrzanjima pokazuje kako budućnost neće biti loša, čak i ako bude električna. No, benzina još ima dovoljno za napuniti i one najveće spremnike goriva, pa tako 148. broj Moto Pulsa donosi i usporedni test najvećih putnih endura u kojem se ludi KTM 1290 Super Adventure za naslov u superteškoj kategoriji bori s neporaženim BMW-om R 1200 GS Adventure i vječitim izazivačem Triumphom Tiger Explorer XC.

Kao protuteža tim skupocjenima divovima dolazi mini usporedni test Kawasakijevih pristupačnih nakeda Z300 i Z250 SL, a između ta dva pola smjestio se test Yamahe Tracer, motocikla koji uz vrhunsku zabavu pruža i dovoljno svestranosti da opravda status jednog od najzanimljivijih noviteta za 2015. Tu je i recenzija Harley-Davidsona Fat Bob, koji možda jest čudan, ali na dobar način, a još čudniji su motocikli iz akcijom nabijenog filma Mad Max 4, kojima je posvećeno nekoliko strana. Osim filmskih prerada, novi Moto Puls krasi i nestvarna prerada iz stvarnog života, toliko ekstremna da ne smije na ulicu.

Dakako, tu je i poprilična doza motosporta, kao i najava novih modela za 2016. s naglaskom na off-road segment. Između ostalog, u novom Moto Pulsu možete doznati isplati li se za Hondu RC213V-S izdvojiti 200.000 eura, ili je ipak pametnije za bitno manje novce s Aprilijom prekrstariti Gruziju i Iran. Možda da pitate golišavu djevojku koja se sva naježila kraj električnog motocikla? A to nije sve…

 

Prethodni članakHusqvarna na Dakar reliju 2016
Sljedeći članakExtrem Enduro Lika 2015