Uz novi logo Ferrari slavi 75 godina postojanja tvrtke

Ferrari je predstavio novi logo povodom obilježavanja 75 godina postojanja tvrtke osnovane od entuzijasta Enza Ferrarrija. Iako se prvi model, Auto Avio Costruzioni 815, pojavio nekoliko godina ranije, poznatu značku talijanskog ponosa prvi je nosio model 125 S.

Povodom rođendana, kroz godinu će biti predstavljeno nekoliko novih modela ali Ferrari već od početka ove godine očekuju i bitne promjene u samoj organizaciji tvrtke od koje se očekuje više nego uspješno upravljanje naslijeđem uz neizostavni nastavak kontinuiranog rasta. Jedan je to od razloga što je uoči obilježavanja godišnjice postojanja veliki naglasak stavljen na zaposlenike tvrtke bez kojih Ferrari nikad ne bi bio to što je danas. Upravo su oni zvijezde promotivnog videa koji potencira pripadnost i strast koju su prenijeli na svoje proizvode.

Iako su se vremena promijenila, predsjednik Ferrarija J. Elkann predstavio je poseban logo sastavljen od malih dijelova koji simboliziraju sve zaposlenike i Ferrarijevo zajedništvo, naglašavajući pri tome izjavu Enza Ferrarija da tvrtku prije svega i dalje čine ljudi.

Prethodni članakHyundai IONIQ 5 i TUCSON u novom filmu Spider-Man
Sljedeći članakIONIQ 5 proglašen “Automobilom godine” za 2022