Vespa 946 Christian Dior

Osnovani iste godine, 1946., talijanska marka i francuska modna kuća dijele želju za inspiracijom vizije svijeta koji je inovativan, kreativan i blistav.
Danas, više nego ikad, suradnja Diora i Vespe oživljava novi duh slobode, kretanja i identiteta koji ih pokreće.


Odiseja, stil, snovi i Dolce Vita.


Iz ovog strastvenog susreta izrasla je Vespa 946 Christian Dior, šasije izrađene u jednom komadu i suptilnih grafičkih linije koje odaju počast naslijeđu dviju marki. Kao simbol elegancije, ovaj objekt želja odražava njihovu zajedničku predanost izvrsnosti i virtuoznosti izrade detalja.


Ovu novu, suvremenu verziju ikonske Vespe 946 predstavljene u Milanu 2012., prepoznatu zbog elegantnih linija i tehnoloških inovacija, redizajnirala je Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorica Diorove kolekcije za žene. Proizvodit će se u Italiji s pažnjom i preciznošću kakva se viđa u atelijerima visoke mode.


Nastavljajući se na dizajn sjedala, stražnji kofer s uzorkom Dior Oblique motiva, koji je dizajnirao Marc Bohan 1967. godine, posebno je napravljen za stražnji nosač i daje skuteru osebujnu privlačnost. Kaciga je usvojila isti ikonski motiv kako bi zaokružila jedinstvenu ponudu.


Simboli kretanja prema novim obzorima, ove kreacije u ograničenom izdanje bit će predstavljene u proljeće 2021. u Dior buticima diljem svijeta te u odabranim Piaggio Motoplex trgovinama.

Prethodni članakYamaha XJR 1300 “Diablo XIII” by K-Speed
Sljedeći članakBMW R 1100 S Bull by Lucky Custom