Vogue Italia i Vespa 946

Kazalište Vetra u Milanu bilo je savršen ambijent za predstavljanje jedinstvene izvedbe Vespe 946 koja je stvorena u suradnji Piaggio Grupe i talijanskog Vogue-a, koji ove godine slavi svoju petnaestu godišnjicu.

Vogue Italia i Vespa udružili su snage, kako bi za dobrotvorne svrheproizveli jedinstvenu Vespu 946, jedinu Vespu 946 proizvedenu u crvenoj boji koja uz to nosi i posebno sjedalo i rukohvate. Vespa 946 najluksuzniji je i najglamurozniji model u povijesti Vespe čija šasija od čelika i aluminija naglašava vrijednosti stila i tehnologije koji su Vespu učinili ikonom talijanskog dizajna, poznatom diljem svijeta.

Ovu zadivljujuću Vespu otkrio je predsjednik Piaggio Grupe, Roberto Colaninno zajedno s glavnom urednicom talijanskog Vogue-a, Francom Sozzani, pred odabranim imućnim gostiju anonimne aukcije organizirane od strane Vogue-a Italija i Piaggio Grupe. Prihodi su namijenjeni projektu ”Vespa for Children” i IEO fundaciji, neprofitnoj organizaciji koja financira istraživanja raka.

Pokrenuta 2013. godine, od strane Piaggio Grupe, Vespa for Children humanitarna je inicijativa koja organizira dobrotvorne projekte za pružanje pomoći i zdravstvene skrbi za djecu u državama u razvoju. Prvi projekt inicijative Vespa for Children bio je u Vijetnamu. 2013. godine Nacionalna pedijatrijska bolnica u Hanoiu i Bambino Gesù dječja bolnica u Rimu pokrenule su suradnju zahvaljujući podrški koju je pružala Piaggio Grupa.

„Vespa 946 koju predstavljamo zajedno s Vogue-om u cijelosti je dizajnirana, razvijena i izrađena u Italiji. Predstavlja srž talijanske mašte, kreativnosti i sposobnosti inovacije, i proizvod je kojim se možemo ponositi“, rekao je Roberto Colaninno.

„Vespa je ljubazni dvokotač, vozilo koje pruža bezbrižni užitak i mami osmjehe na lica. Iz tog smo razloga osmislili inicijativu Vespa for Children, kako bi Vespa donosila osmjehe i priliku za zdrav život velikog broja djece i njihovih obitelji u brojnim regijama diljem svijeta.“

Ekskluzivna Crvena Vespa 946 stavljena je na aukciju tijekom sinoćnje zabave u kazalištu Vetra kad su premijerno predstavljene i prve dvije izvedbe iz nove kolekcije Vespe 946 u novoj plavoj i sivoj boji.

Vespa 946 Vogue 2

Vespa 946 Vogue 7

Prethodni članakRossi produžuje ugovor s Yamahom?
Sljedeći članakE-banje Mala Mlaka 2014 VIDEO