Vozite se sigurno na Piaggio skuterima

X10

Pojedini Piaggio saloni pripremili su proljetnu akciju u kojoj možete ostvariti vrijedne pogodnosti te sa svojim suvozačem sigurno krenuti u nove avanture.

Piaggio uvijek preporučuje sigurnu vožnju sa zaštitnom kacigom te sada svaki kupac skutera iznad 50 cm³ može ostvariti pogodnost u vidu dvije integralne kacige. Kupac uz sigurnu vožnju i poštivanje prometnih propisa može ostvariti uštedu čak i do 1.500 kuna.

Piaggio Grupa oduvijek je veliku važnost pridavala sigurnosti u vožnji što je potvrđeno brojnim inovacijama u svijetu skutera. Piaggio je prvi predstavio skuter koji sprijeda koristi dva kotača i time pruža znatno veću sigurnost na neravnim i skliskim prometnicama, a prvi je u kombinaciji s ABS sustavom na skuteru uveo i sustav protiv proklizavanja pogonskog kotača.

Sva vozila Piaggio grupe svoju kvalitetu dokazuju mogućnošću povoljne kupnje 2+2 produženog jamstva s kojim sve uvjete dvogodišnjeg jamstva produžujete na dodatne dvije godine bez ograničenja kilometara.

Pripremite se za proljeće uz vaš omiljeni Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Scarabeo ili Derbi skuter i dvije integralne kacige. Provjerite dostupnost akcije u najbližem Piaggio prodajnom salonu.

Beverly 300

Vespa GTS

 

Prethodni članakThe Tough One 2015 – video
Sljedeći članakMotoGP – trodnevni testovi u Qataru