www.Q-Market.hr aktivni oglasnik

logo_q_market_aktivni_oglasnik_Q MALA

 

www.Q-Market.hr : Neka oglasnik traži umjesto vas!

Iskažite solidarnost ili zamolite za pomoć on-line!

               Koliko ste vremena proveli pretražujući oglasnike pokušavajući prodati neku svoju stvar ili pronaći stvar koju trebate po povoljnoj cijeni? Da li vam se ikada dogodilo da ste, npr. prodajući ili kupujući rabljeni automobil, gubili vrijeme u brojnim telefonskim kontaktima bez rezultata? Koliko ste puta od svega odustali, frustrirani i obeshrabreni?

Q-Market.hr je prvi internetski ”aktivni” oglasnik koji je zamišljen na način da korisnike oslobodi mukotrpnog i dosadnog pretraživanja oglasnika, preuzimajući to na sebe. Osim toga, Q-Market.hr je i ”dvosmjerni” oglasnik u kojem korisnici mogu oglašavati ono što nude (rubrika Imam) ali i ono što trebaju (rubrika Trebam).

Imate stvar za prodati ili uslugu za pružiti? Postavite oglas u rubrici Imam.

Trebate li neku stvar ili uslugu? Postavite oglas u rubrici Trebam.

Prilikom postavljanja oglasa postavit ćete cijenu po kojoj stvar/uslugu nudite (rubrika Imam) odnosno po kojoj stvar/uslugu trebate (rubrika Trebam), kao i vaš ”raspon za pregovore” (postotak odstupanja od tražene cijene). Raspon za pregovore je vaš osobni podatak (postotak) koji drugi korisnici ne mogu vidjeti i putem kojega iskazujete spremnost za pregovaranje s korisnicima koji svojom ponudom, zavisno od postavljenog raspona za pregovore, odstupaju od vaše cijene. Naime, svi znamo da se oglašene cijene tijekom pregovora itekako mogu mijenjati, zar ne?

Primjenom posebnog algoritma pretraživanja baze oglasa aplikacija će vam sama dati podatke o zanimljivim prilikama za pregovore. Korisnik će biti posebno obaviješten ukoliko se, usporedbom svih oglasa u rubrikama Imam i Trebam, detektira mogućnost zamjene.

Q-Market.hr korisnike sam obavještava o novonastalim prilikama za pregovore i kada oni nisu on-line, automatiziranom pretragom oglasa i dostavom obavijesti na registrirane e-mail račune, nakon čega korisnici mogu jednostavno stupiti u kontakt putem poruka na samoj stranici.

               Iskažite solidarnost ili zamolite za pomoć on-line:          

Između ostalog, stranica Q-Market.hr omogućava korisnicima oglašavanje poklona (opcija Poklanjam u rubrici Imam) kao i molbi za pomoć (opcija Molim poklon u rubrici Trebam). Bližnjima u nevolji možete pomoći stvarima, uslugama, smještajem i sl.

Ako ste voljni pomoći postavite oglas (rubrika Imam) i kliknite opciju Poklanjam, a ako pomoć trebate postavite oglas (rubrika Trebam) i kliknite opciju Molim poklon. Q-Market će vas obavijestiti o prilikama i omogućiti vam direktnu komunikaciju preko stranice.

Korištenje stranice Q-Market.hr, sa svim velikim mogućnostima koje pruža, vrlo je jednostavno, intuitivno i praktično. Ono je i u cijelosti besplatno. Neka Q-Market.hr traži umjesto vas. Oglasnik ne mora biti dosadan.

 

 

Adria-web j.d.o.o. Zadar

[email protected]

www.q-market.hr

 

logo_q_market_aktivni_oglasnik_Q

Prethodni članak25 godina Superbikea by Moto Puls
Sljedeći članakMiss Motori 2014 – Martina Koleš