Zabava — 01 srpnja 2020 -

Tvrtka Moto puls d.o.o. je s projektom “Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)-2” prošla postupak dodjele bespovratnih sredstava koje sufinanciraju EU fondovi. Za prihvatljivost aktivnosti tvrtke dodijeljena su joj bespovratna sredstva potpore u iznosu od 90.591 kn iz fonda EFRR/KF/ESF u svrhu nabave informacijske opreme, dok su ukupni prihvatljivi troškovi projekta 139.371 kn.

Ovim projektom unaprijedit će se informacijske infrastruktura tvrtke, te će Moto Puls kroz ovaj program i dalje pratiti moderne tokove komunikacijske industrije. Novi hardware je vrlo važan u proizvodnji DTP prijeloma časopisa kao i obradu te pohranu fotografija. Sama fotografija i dalje ostaje samostalni proizvod motociklističkih entuzijasta i zaljubljenika u ovu tematiku. Time je i software kao nezaobilazni alat dio proizvodnje motociklističkih novina i izdavaštva.

Ovim putem zahvaljujemo bespovratnim sredstvima Europske unije koja je prepoznala važnost očuvanja ove grane industrije. Takvom suradnjom uvelike je povećana konkurentnost i učinkovitost malih poslovnih subjekata kao što je tvrtka s dugom tradicijom poput Moto Pulsa.

Share

Povezane novosti

Enduro na vojni način

Enduro na vojni način

13 srpnja, 2020
Bez komentara…

Bez komentara…

02 srpnja, 2020
UmPaDrum video blog

UmPaDrum video blog

02 srpnja, 2020
Motorista Bike Shop

Motorista Bike Shop

29 lipnja, 2020
Memorabilia#Ducati

Memorabilia#Ducati

17 lipnja, 2020
Restauracija Vespe ’70

Restauracija Vespe ’70

03 travnja, 2020

About Author

mate