Božićni popust Piaggio Grupe

Odabrani prodajni saloni započeli su s Božićnim popustom tako da do kraja godine možete po najpovoljnijim cijenama postati vlasnik atraktivnih modela Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia i Derbi skutera te Aprilia i Moto Guzzi motocikala.

Najprodavaniji Piaggio modeli Beverly, povoljniji su do 10%. Piaggio Beverly 350 dostupan je već od 39.990 kn, dok je Beverly 300 dostupan već od 35.990 kn.

Piaggio Medley koji je od dolaska prošlu godinu osvojio tržište, sada je dostupan po cijeni od 23.800 kn za 125 cm³, odnosno od 24.740 kn za 150 cm³. Bogata oprema, praktičnost, veliki prtljažni prostor, lakoća upravljanja, niska potrošnja i niski troškovi održavanja samo su neke od prednosti tehnološki naprednog gradskog skutera.

Vespa Primavera 50, najprodavaniji model najpoznatijeg skutera na svijetu, dostupna je već od 20.150 kn, a najsnažnija Vespa, GTS 300 dolazi uz poklon dodatne opreme za vozilo i vozača vrijednosti do 5.800 kn.

Piaggio Liberty zadovoljiti će potrebe vozača koji traže svoj prvi skuter, kao i onih malo iskusnijih koji trebaju svakodnevno prijevozno sredstvo, sigurno, jednostavno i povoljno za održavanje, a verzija od 50 kubika sada je dostupna već od 16.920 kn.

Za kupce koji preferiraju sportskiji stil, preporučene maloprodajne cijene za Piaggio NRG i Aprilia SR 50 R su 17.190 kn, a za Gilera Runner 50 18.190 kn.

Sva vozila Piaggio Grupe svoju kvalitetu dokazuju mogućnošću povoljne kupnje 2+2 produženog jamstva s kojim sve uvjete dvogodišnjeg jamstva produžujete na dodatne dvije godine bez ograničenja kilometara.

Navedene preporučene akcijske cijene odnose se na gotovinsko plaćanje i traju samo do isteka zalihe, zato požurite do najbližeg prodajnog salona i provjerite dostupnost akcije.

 

Prethodni članakMotoGP – Valencia
Sljedeći članakNovi Moto Puls na kioscima