Ducati XDiavel Nera & Poltrona Frau

Limitirana serija od 500 primjeraka XDiavela predstavljena je za nadolazeću sezonu u novom, sedmom, nastavku Ducatijeve serije. Pod nazivom XDiavel Nera krije se motocikl kojem je glavni sadržaj u dizajnu, strasti i kreativnosti.

XDiavel Nera s ostatkom X obitelji dijeli tehnologiju, mehaničke komponente i izgled. Pogoni ih Testastretta zapremine 1.262 ccm, snage 160 KS i 94 Nm. Okvir je izrađen od prepoznatljivih čeličnih cijevi, tu su i Brembo M50 kočnice uz impresivnu dimenziju stražnje gume širine 240 ali i završni prijenos putem remena što je jedinstveno u Ducatijevoj ponudi isključivo na XDiavelu.

Kao što samo ime sugerira, XDiavel Nera dolazi u crnoj kombinaciji boja s crvenim detaljima na poklopcima ventila i spomenutim Brembo kliještima. Ono što Neru čini jedinstvenim primjerkom posebna je izvedba sjedala u suradnji s tvrtkom Poltrona Frau, jednim od vodećih talijanskih odnosno svjetskih imena u svijetu dizajna stolaca i fotelja a njihovi radovi poznatiji su nam iz interijera prestižnih Maseratija i Ferrarija. Vrhunska napa mekana koža pod posebnim tretmanom koristi se za izradu unikatnih sjedala za XDiavela a nudi se u pet opcija boja. Ne sumnjamo da će i ova limitirana serija biti rasprodana a ako ste zainteresirani za više detalja možete se obratiti u Ducati prodajno servisni centar u Zagrebu.

Prethodni članakMoto Puls Katalog 2022 na kioscima!
Sljedeći članakPredstavljamo pet popularnih pustolovnih motocikala