Dunlop predstavio svoj Racing Team


Dunlop je zasigurno jedan od najprisutnijih proizvođača guma u motosportu, bilo da se radi o cestovnim ili off road utrkama, što im predstavlja izuzetno važan stadij u razvoju komercijalnig guma za motocikle. Neka od poznatih natjecanja koja koriste Dunlopove gume su i legendarni Isle of Man TT, zatim Endurance World Championship (EWC) i IDM njemačko nacionalno prvenstvo.

Obzirom da je potreba za razvojem novih guma sve veća a teamovi su pravilnicima limitirani na određeni broj testiranja, Dunlop je u Albaceteu predstavio svoj vlastiti team koji će pomoći Dunlopu ostvariti prednost u novim proizvodima odnosno pomoći teamovima na putu ka osvajanju naslova prvaka. Motocikl na kojem će voziti je Kawasaki ZX10R SSTK a njime će upravljati Stefan Nebel, trostruki IDM prvak dok će team voditi Steven Ceasar, dugogodišnji manager Dunlop racing teamova.

Predstavljanje teama odvija se paralelno s Dunlopovom prezentacijom novih guma D212GP Pro road legal race i KR106 prednjih/KR108 stražnjih slikova.

BO9B3194-copy

BO9B3205-copy

header_bike

Prethodni članakMetzeler Tourance Next
Sljedeći članakMichelin novosti za 2013