Fantic u Hrvatskoj – PRIZMIĆ MOTO Split

https://youtu.be/PAAHtWJJbB0

PRIZMIĆ MOTO Split postao je ovlašteni uvoznik i distributer talijanskih FANTIC motocikala i električnih bicikala. Povodom obilježavanja 50 godina postojanja, legendarni talijanski brand konačno je stigao u Hrvatsku.

Fantic se svojim enduro, scrambler i trial modelima dokazao na sportskim natjecanjima, a najveću popularnost dostigli su 70-ih i krajem 80-ih godina prošlog stoljeća.

Reinkarnacija modela Caballero u varijantama od 125, 250 i 500 cc, Fantica je ponovo lansirala među najprodavanije marke u Italiji, a prodaja raste i u cijelom svijetu.

Uz scrambler modele Caballero, tu su Enduro i SM modeli od 50, 125 i 250 cc, kao i perjanica Fantica – Caballero Rally 500.

Isto tako, Fantic se etablirao kao renomirani proizvođač električnih bicikala i mopeda koji su nedvojbeno brzorastući segment i na svjetskom tržištu.

Svi modeli raspoloživi su u novootvorenom salonu Prizmić Moto u Splitu, na adresi Osječka 11 (P.C.Koteks). Prizmić Moto je također ovlašteni zastupnik Caberg kaciga, MIVV ispušnih sustava i Clover moto opreme.

Sve dodatne informacije o proizvodima možete dobiti na mob. 095 6252 800.

Prethodni članakTeaser za novu Yamahu MT-09
Sljedeći članakMotoGP – Aragon GP Liqui Moly 2020