Honda CB 500R stigla u Hrvatsku

Honda je nedavno predstavila potpuno novu seriju motocikala koja će obilježiti 2013. Radi se o tri modela klase 500. Jedan od njih, CBR 500 R s ABS sustavom u serijskoj opremi koji pruža vrhunski užitak u vožnji stigao je u prodaju.

CBR 500 R je jedinstveni model na tržištu, koji ujedno predstavlja idealan izbor za sve one koji žele izvući maksimum iz A2 vozačke dozvole. Iznimno je pogodan za početnike, vozače povratnike, a  naročito za auto škole.

Potpuno oklopljeni CBR 500 R preuzima agresivni dizajn od starijeg brata CBR 1000 RR Fireblade-a te pruža početnicima potpuno iskustvo „velikog” supersport motocikla. Privući će i iskusne vozače koji traže alternativu velikim supersport motociklima uz povoljniju cijenu.

Honda CBR 500 R, opremljen je suvremenom, potpuno digitalnom instrument pločom koja uključuje digitalni brzinomjer, dva dnevna brojača prijeđenih kilometara, brojač okretaja, sat, indikator razine goriva te putno računalo s prikazom trenutne i prosječne potrošnje. HISS sustav kodiranog ključa integriran u sustav napajanja gorivom pridonosi smanjenju rizika od krađe.

Pokretan je potpuno novim, inovativnim, dvocilindričnim agregatom sa četiri ventila po cilindru, posebno dizajniran kako bi motociklu pružio odlične performanse uz nisku potrošnju i troškove održavanja. Zbog navedenih karakteristika u mogućnosti je prilagoditi se različitim uvjetima na cesti, od isključivo gradske upotrebe do sportske vožnje ili vikend putovanja. Visoki broj okretaja motora jamči pregršt zabave te nezaobilazan užitak u vožnji.

S izvanredno niskom potrošnjom novi CBR 500 R prelazi čak 27 km sa samo jednom litrom goriva.

Hondu CBR 500 R možete dobiti za svega 55.900 kn . Više informacija u svim ovlaštenim prodajnim salonima Honda motocikala ili na www.honda.hr

 

CBR 500 R (1)

CBR 500 R (2)

Prethodni članakMichelin novosti za 2013
Sljedeći članakHusaberg & Husqvarna