Honda PCX 125/150

Rastuće cijene goriva natjerale su mnoge da razmišljaju o nabavci što štedljivijeg vozila na dva kotača. Ukoliko ste u potrazi za skuterom vrlo skromne potrošnje, tada je Honda PCX 125/150 pravi izbor za vas. Radi se prvom skuteru na tržištu s ugrađenim sustavom start-stop (motor se gasi pri stajanju duljem od tri sekunde, pali se prilikom dodavanja gasa), koji u režimu gradske vožnje troši svega dvije litre na prijeđenih sto kilometara! To znači da sa spremnikom goriva obujma 5,9 litara možete računati na doseg i do 300 km.

Honda PCX 125/150 je kompaktan skuter elegantnih i modernih linija koji je pogonjen modernim agregatima, te koji je u vožnji iznimno stabilan i zabavan. Četverotaktni, jednocilindrični, tekućinom hlađeni motori s dva ventila nude odlične performanse, a odlikuje ih tihi rad, ekonomičnost, pouzdanost i vrlo niski troškovi redovitog održavanja. Ujedno, ova potpuno nova generacija hondinih motora predstavlja ogroman korak naprijed u smislu zaštite okoliša.

Hondom PCX 125 može se upravljati vozačkom dozvolom A1 kategorije, što znači da je pogodan i za šesnaestogodišnjake. Dostupan je u crnoj, bijeloj, sivoj i crvenoj boji te stoji 24.380 kuna, što je jedna od najboljih ponuda u ovoj klasi na tržištu. Dostupan je u svim Hondinim ovlaštenim prodajnim salonima motocikala i skutera, a za više informacija posjetite www.honda.hr

 

PCX 125 (1)

PCX 125 (2)

PCX 125

 

 

 

Prethodni članakMoto GP – Le Mans 2013
Sljedeći članakMotohappening na Grobniku 25.05.13.