Motohappening na Grobniku 25.05.13.

25.05. na Grobniku se održava tradicionalni Motohappening, 43. po redu. Ove godine sve će biti koncentrirano u jedan dan – subotu. Bogata tradicija ovog eventa daje naslutiti da će tu subotu posjetitelja biti više nego inače na Grobniku.

Rezervacije je svakako preporučljivo učiniti unaprijed i time osigurati svoje mjesto, a organizator se obavezuje vozačima da za avansne uplate u slučaju kiše, omogućuje 50% popusta na slijedećem Motohappeningu, odnosno 100% povrata novca ukoliko se priredba odgodi višom silom.

Novost na 43. Motohappeningu je ulazak sponzora energetskog napitka Monster Energy koji će svakom sudioniku na prijavnici darivati limenku Monster napitka.

Na ovom Motohappeningu Aprilia neće održati uobičajenu odvojenu utrku Aprilia Cup već će ovaj puta samo nagraditi najbrže Aprilia vozače u sklopu No Limit – Proserija- Serija i BOT utrka. (Ukupno 3 vozača).
Nagrada za najbržeg hrvatskog Aprilia vozača je vrijedna AGV GP-Tech Rossi replica kaciga dok su nagrade za drugo i treće mjesto Spyke racing rukavice i škola vožnje kod Keca.

Rekreativnu vožnju Aprilijini vozači će održavati u sklopu cjelokupne rekreativne vožnje u odvojenoj grupi pod vodstvom Keca. Prijave za Aprilia rekreativnu vožnju bit će u Aprilia šatoru.

Osim toga, na ovom Motohappeningu vozit će klase Classic i Old timer utrku za Nagradu Grada Zagreba.

Više informacija o satnici i samom događaju potražite na službenim stranicama eventa www.motohappening.com

 

IMG_9842

 

MH43_letak_HR

 

DSC_0223

IM3S0622

Prethodni članakHonda PCX 125/150
Sljedeći članak1199 Panigale – posebna ponuda