HP Corse ispušni sustavi u Hrvatskoj

HP Corse poznati je talijanski proizvođač ispušnih sustava za motocikle čiji modeli već 30 godina uspješno nalaze svoju primjenu na cestovnim i trkaćim motociklima. Pokrenuta strašću prema motociklima, tvrtka je nastala u Bologni no konstantna potreba za tehnološkim inovacijama i korištenjem najmodernih sustava za obradu metala omogućena je u kooperaciji s grupom Steelform, jednom od vodećih svjetskih grupacija specijaliziranih za obradu metala koja je svoju vrhunsku tehnologiju i stečeno znanje usmjerila i prema izradi visokokvalitetnih ispušnih sustava za motocikle.

Danas se nastanak novih modela kroz istraživanje i razvoj do finalnog proizvoda odvija u Udinama a posebni su po tome što su svi modeli ručno izrađeni.

Kroz seriju ispušnih sustava pod nazivom HYDROFORM, označavajući tehnologiju obrade i savijanja metala, nalazimo modele EVOXTREME, HYDROTRE, GP-07, 4-TRACK R, SPS/SP-3 CARBON, SP-1… kao i brojne prototipove koji su još u fazi razvoja i testiranja.

HP Corse ispušni sustavi od sada su dostupni i Hrvatskoj. Katalog po modelima možete provjeriti na adresi www.hpcorse.com dok se za pitanja oko cijena i isporuke obratite na e-mail: [email protected] ili ovlaštenim zastupnicima:

Moto Oprema d.o.o. Zagreb, Ilica 460A   https://www.moto-oprema.hr/

Sandi Moto d.o.o. Rijeka, Karlovačka 14   https://sandi-moto.hr/

Moto Bean d.o.o. Šibenik/Brodarica, Radnička 30   https://www.motobean.hr/

Prethodni članakVozili smo Ducati Hypermotard 698 Mono
Sljedeći članakBentley Continental GT Speed