Husqvarna – modeli i cjenik 2013

Nakon  službeno rekordnih prodajnih rezultata u 2012. godini, možemo reći da Husqvarna polako vraća povjerenje šire publike koje je očito nestalo kroz godine. Kao što smo već pisali, najvećim djelom to duguju suradnji s BMW-om koji je glavni “krivac” što se jedno takvo ime ipak održalo.

 

 

Husqvarna u sezonu 2013 ulazi s vrlo bogatom paletom dorađenih i novih modela. Strada i Terra uz poboljšanu Nudu 900/R brane cestovne modela ali fokus i dalje ostaje na off road-u uključujući i svjetske prvake i enduru, TE250 i TE 350 koji od ove sezone nose i dodatnu R oznaku koja u sebi sadržava brojne tehničke novosti. Novosti na agregatu uključuju nevi Keihin sustav ubrizgavanja koji uz ostale revidirane dijelove donosi 8% povećanje snage i momenta na 250 odnosno na 350 povećanje snage od 5% i momenta 8%.  Ovjes je i dalje Kayabin uz standardne razlike između cross i enduro modela. TE449 i TE511 bilježe manje promjene a kao i cijela gama dobili su nove grafike no i dalje ostaje prepoznatljiva crveno-bijelo-crna kombinacija.

 

 

Cestovni modeli, obzirom da su sami po sebi novi ili potpuno novi, nisu doživjeli veće promjene. Novost je ABS na Nudi, kao i šira mogućnost personalizacije odnosno paketa udobnosti za one koji s njom planiraju duža putovanja.

Zajedno s predstavljanjem modela za 2013. godinu, donosimo i novi cjenik koji uključuje i akcijske ponude uz napomenu da se uz off road modele u cijeni dobije i Akrapovič auspuh.

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=dD6kXp277VA

 

 

 

Prethodni članakPicoda u Africi
Sljedeći članakWrooom 2013 – Ducati GP