Hyundai KONA N u očima medija

Hyundai Motor nedavno je predstavio svoj prvi SUV visokih performansi, potpuno novu Hyundai KONU N. Na nedavnom predstavljanju u Njemačkoj predstavnici međunarodnih medija prvi su put imali priliku provozati najnoviji N model, a najvažnije dijelove možete pogledati ovdje: 

https://www.youtube.com/watch?v=Jxp-C5Wj0ZA

Najčitaniji njemački automobilski časopis Auto Motor und Sport oduševljen je N verzijom najprodavanijeg Hyundai modela te čak vjeruje da nadmašuje svoje konkurente: „…užitak u vožnji daleko je veći od onog u konkurenciji s pogonom na sva 4 kotača à la VW T-Roc R … a uz to je i  znatno jeftiniji ”. Njemački Stern pohvalio je Hyundaijeve inženjere jer su osigurali optimalno iskustvo u vožnji: „Upravljanje je precizno, dok kočnice odlično reagiraju na svako stanje na cesti”.

Talijanski mediji istaknuli su da je KONA N pravi sportski automobile za svaki dan pun zabavnih trenutaka u vožnji. Gazzetta je istaknula je snažne vozne performanse modela N, što KONU N ističe kao prvu takve vrste u segmentu sportskih SUV-ova.

Ni novinari britanskog Autocara nisu ostali hladnokrvni, jer “responzivno upravljanje koje pruža dobar osjećaj u zavojima – definitivno ima više zajedničkog s nabrijanim modelima nego SUV-om”. Osim toga, bili su impresionirani pristupačnošću modela u usporedbi s konkurentima. Auto Express istaknuo je da je KONA N “potpuno moderan automobil s prednjim pogonom, ne samo u smislu mogućnosti, već i iznenađujuće lakoće s kojom održava tempo.”

Prethodni članakScrambler: 1100 Tribute PRO & Urban Motard
Sljedeći članakMotoGP – Misano II 2021