Inovativni “Factory works” by Aprilia

 

aprilia-rsv4-r-fw-2016-03

Aprilia Racing Department na čelu s Romanom Albesianom iskoristio je ovogodišnji sajam u Milanu za predstavljanje jednog novog projekta naziva “Factory works” u kojem će i malim timovima, ili privatnim osobama bilo da se radi o amaterima trkačima ili čak kolekcionarima, biti omogućena vrhunska tehnologija trkaćih motocikala “po narudžbi”. Bilo da se radi o klasama Superbike ili Superstock odnosno posebnim pravilnicima pojedinih nacionalnih prvenstava, Aprilia može isporučiti motocikl baziran na RSV4RR s različitim razinama pripreme po pitanju ovjesa, elektronike i snage agregata koja u nekim slučajevima prelazi i 230 KS.

S obzirom na kompleksnost i relativno uski krug potencijalnih kupaca, nove modele ćemo samo ukratko predstaviti dok detaljne podatke možete naći na specijaliziranoj Aprilia stranici  www.serviceaprilia.com/public/racing

Aprilia RSV4R-FW Stock 1 MM Race – početni model u ponudi s Ohlins ovjesom, kotačima od lake legure, racing elektronikom. Cijeli motocikl dodatno je olakšan a kao opcija se nudi komplet Akraovič ispušni sustav, trkaće plastike i posebno podešavanje ovjesa

Aprilia RSV4R-FW Stock 2 APX Race – uz prije navedeno motocikl je opremljen APX2 potpuno programabilnom centralnom jedinicom u skladu sa FIM pravilnikom za klasu Superstock 1000.

Aprilia RSV4R-FW SBK – Superbike motocikl pripremljen za nacionalna prvenstva

Aprilia RSV4R-FW W-SBK – Replika motocikla koji je prošle godine koristio službeni Aprilia racing team na Svjetskom Superbike prvenstvu (WSBK). Ovaj model dodatno može biti složen po željama kupca a ovisno o financijama i budgetu, nudi se i prateći team.

Aprilia RSV4R-FW Misano – predstavlja ulazni model u Superbike svijet koji je namjenjen prvenstveno vikend trkačima odnosno svim ljubiteljima povremenih posjeta stazama u ipak ekskluzivnijoj varijanti.

aprilia-rsv4-r-fw-2016-01 aprilia-rsv4-r-fw-2016-02

aprilia-rsv4-r-fw-2016-04

aprilia-rsv4-rf-2016

aprilia-rsv4-rf-2016-04

 

 

 

Prethodni članakYard Built 900 ‘Faster Wasp’ by Roland Sands
Sljedeći članakPiaggio grupa: Novosti na EICMA-i 2015