Isplati se biti član Hyundai obitelji!

Vrijeme iza i oko nas neke tvrtke navelo je na „dodavanje gasa“ njihovom poslovanju, a jedna od takvih je Hyundai Hrvatska. Uz kompletno osvježenu gamu vozila koja će zadovoljiti i najzahtjevnije vozače, svoju ponudu Hyundai Hrvatska oplemenila je i jedinstvenom uslugom za sve ponosne vlasnike Hyundai vozila – Hyundai programom vjernosti.

Neovisno o tome jeste li vlasnik novog ili starog Hyundai vozila, servisirate li vaše vozilo u ovlaštenoj Hyundai mreži ili kod svog „kućnog“ mehaničara, Hyundai program vjernosti  je apsolutni „must have“ na Vašem pametnom telefonu. Iako su programi vjernosti u velikoj većini slučajeva namijenjeni promotivnim aktivnostima, naš je program vjernosti osmišljen s drugim ciljem – brinuti o sigurnosti svojih korisnika pravovremenim obavještavanjem o mogućim sigurnosnim opozivima na njihovim vozilima kao i omogućiti jednostavno i brzo korištenje mobilnog jamstva u svakom trenutku.

Kroz program vjernosti, Hyundai stavlja naglasak na beskompromisnu privrženost svakom svom vozilu, neovisno o njegovoj starosti, ističe Marko Gotovac, voditelj postprodaje Hyundai Hrvatske. Naime, na slučajnom uzorku od 1.580 vlasnika vozila i30 starijih od 9 godina utvrđeno je da je njih 83% i dalje kod svojih prvih vlasnika, a takva lojalnost zaslužuje nagradu iskazanu, između ostalog, trenutnim primanjem informacija od strane proizvođača o eventualnim nadogradnjama na vlastitom vozilu. Budući da su nadogradnje vozila moguće na svim modelima neovisno o godini proizvodnje, naša topla preporuka je preuzimanje aplikacije Hyundai program vjernosti putem Google Playa ili App Storea.

Uz navedene sigurnosne razloge preuzimanja aplikacije valja naglasiti i dodatne pogodnosti u vidu prvenstva primanja novosti iz Hyundai svijeta kao i mogućnost pronalaženja najbližeg ovlaštenog Hyundai servisa uz jednostavno navođenje do istog (ukoliko je potrebno). S tim u vezi, kroz aplikaciju se već danas možete uvjeriti u bogatu ponudu servisnih paketa za vozila izvan jamstva. Ukoliko je vaše vozilo starije od 5 godina, originalnim Hyundai dijelovima i Shell uljem možete ga servisirati već od 299 kn, a to je još jedan od razloga zašto se isplati biti članom Hyundai obitelji!

Za kraj, putem programa vjernosti nagrađujemo svaku Vašu kupovinu originalnih Hyundai dijelova i dodatne opreme, a svojim članovima pripremili smo i kupon dobrodošlice kao i prve bodove (1 kn=1 bod) vjernosti za samo besplatno preuzimanje aplikacije. Bodove možete iskoristiti već danas u najbližem Hyundai ovlaštenom servisu kao protuvrijednost za umanjenje bilo kojeg računa.

Uz navedeno, članovi mogu uživati i jedinstvene dodatne sezonske akcijske uvjete ali ono najvažnije – primati ponude samo za svoje vozilo.

Zakoračite u digitalni Hyundai svijet već danas i uvjerite se zašto je Hyundai puno više od marke vozila!

https://hyundai.hr/promo/hyundai-program-vjernosti/

Prethodni članakDucati Multistrada V4 Pikes Peak
Sljedeći članakHyundai TUCSON proglašen “Automobilom godine” za 2022. godinu!