IXS HX 215 Techno sa FIDLOCK sustavom zaključavanja

HX215_TECHNO

 

Novi modeli IXS kaciga za 2016 donose i HX 215 TECHNO, kacigu s novim sustavom zaključavanja FIDLOCK putem magneta koja pruža maksimalnu sigurnost u slučaju nezgode ali i izuzetno jednostavno skidanje pri čemu nema potrebe za skidanjem rukavica. Novi magnetni način zatvaranja vrlo je intuitivan i zadovoljava visoke sigurnosne standarde.

HX 215 kaciga je namjenjena za široki spektar upotrebe, od povremenih touring vožnji do svakodnevnog korištenja u gradskim gužvama. Ventilacija je odlično napravljena pri čemu će anulirati i najveće vrućine i zatvoriti višak dovoda zraka u hladnijim mjesecima, unutrašnjost je izuzetno udobna što novu IXS kacigu čini pravim izborom za cjelodonevnu upotrebu.

Školjka je napravljena od polikarbonata koji se brinu za tvrdoću i sugurnost, kao i integrirani spojleri koji omogućavaju pravilno strujanje zraka. Po pitanu udobnosti potrebno je spomenuti i uvijek dobrodošao unutarnji tamni vizir koji će olakšati vožnju pri jakom suncu. Periva unutrašnjost na vađenje standard je i IXS ponudi integralnih kaciga.

Nova HX 215 dolazi u uvijek atraktivnoj mat srebrno-crnoj kombinaciji.

 

 

HX215TECHNO_FIDLOCK

Prethodni članakWSBK – Thailand 2016
Sljedeći članakMotoGP – Qatar 2016