Medialub – ulja i potrošni materijal

Medialub je tvrtka koja uspješno posluje na našem tržištu već treću godinu te se bavimo prodajom motornih i industrijskih maziva. Iako mlada, osnivači i zaposleni u tvrtci izuzetno su dugog staža u poslovanju sa motornim uljima i tehničkom podrškom. Svoje znanje stjecali smo radeći u tvrtkama renomiranim i svjetski poznatim proizvođačima ulja i maziva poput Fuchs-a, Valvoline-a i Motul-a.

Zahvaljujući znanju i poznavanju asortimana kao i direktni kontakt s istim do sada nikad nismo imali problema s brigom oko naših limenih ljubimaca, no to isto ne možemo sa sigurnošću reći i za ostale zaljubljenike u njihova vozila.

U trenutku kada biste htjeli zamijeniti dotrajalo ulje u motoru Vašeg vozila sigurni smo kako Vam je znao pasti mrak na oči jer znate koja je to procedura … Prvo trebate izostati s posla (kako to opravdati nadređenom?!), odvesti se do trgovine s uljima, možda ponovno sjesti u Vaše vozilo i odvesti se do druge trgovine jer ova prva nije imala ono što trebate i tako u krug i u nedogled … Do kada ćete tako raditi?!  Od sada više nema potrebe!

U Medialub-u možete pronaći proizvode najviše kvalitete (Motul, Repsol, Silkolene, Motorex, …), najbolje uvjete plaćanja, brzu i sigurnu dostavu do Vašeg doma. Dodatno smo dogovorili i DID lance (već od 140 kn), JT lančanike (već od 40 kn za prednje i 112 kn za zadnje), Braking (disk pločice, diskove, opletena crijeva kočnica), RMS (dijelovi za skutere), Dayco (remeni), i još mnogo toga.

Naša vizija je pružiti Vam mogućnost kupovine svega potrebnog za redovan servis Vašeg vozila na jednom mjestu, a da pri tome i uštedite. Znači, nema više nepotrebnog “skakutanja” od trgovine do trgovine i potrage za sigurnim servisom, to je sada naša briga, a Vi, Vi se samo opustite i uživajte … Vaš ljubimac biti će Vam zahvalan.

Uskoro ćete na našim stranicama moći birati i autodijelove, auto opremu, akumulatore, gume i još mnogo proizvoda od najpopularnijih te najprodavanijih svjetskih brendova. http://www.medialub.hr/

Možete nas pratiti  i na Facebooku …

“KUPOVINOM U MEDIALUB-U ŠTEDITE SVOJE VRIJEME I NOVAC”

 

Prethodni članakRE Bullet 500 by Rajputana Customs
Sljedeći članakScorpion kacige