Metzeler RACETEC RR Guy Martin Special Edition

 

homepage

Uoči 96-og izdanja legendarnih Isle of Man utrka koje počinju ovaj vikend, Metzeler je predstavio posebno izdanje RACETEC gume naziva Guy Martin Special Edition razvijene u suradnji s karizmatičnim engleskim trkačem.

Guy Martin već duže vrijeme surađuje s Metzelerom i pomaže u razvijanju guma za brzu i sigurnu vožnju pri uvjetima na cesti s kojima se svakodnevno susrećemo. Upravo zato su glavni poligoni u testiranjima bile prestižne Tourist Trophy utrke North West 200, Ulster Grand Prix, Southern 100 te ipak najvažnija Isle of Man, ali i popularni američki Pikes Peak International Hill Climb, gdje se maksimalne performanse motocikala moraju prenijeti na podlogu koja je tijekom godine otvorene za promet i gdje su uvjeti sigurno najbliži onima s kojima se svakodnevno susreće najveći broj motociklista. To je i bio cilj Metzelerovih inžinjera, skupiti što više informacija te prema tome prilagoditi gume.

2

Uz samog Martina, koji je postao zaštitni znak Metzelerovih guma, Metzeler RACETEC RR koriste i brojni drugi trkači kao što su Hutchinson, Seeley, Dunlop, Rutter, Harrison, Lintin, Hillier…

RACETEC RR Guy Martin Special Edition gume dostupne su u dimenzijama 120/70-17 te 180/55-17, dvije najčešće i najtraženije dimenzije prednje i stražnje gume, dok je smjesa preuzeta od trkaćih modela uz prilagodbu po pitanju dimenzija i zakonskih normi za cestovnu upotrebu. U odnosu na standardnu izvedbu posebna izvedba nositi će i poznati Martinov logo na bočnoj strani gume.

Službena prodaja kreće u subotu, 05.06.2015., na sam dan službenog otvorenja IOM 2015.

1

untitled

 

 

 

Prethodni članakWETCATI 1098
Sljedeći članakPiaggio Beverly – prvi glasnik proljeća