Piaggio Beverly – prvi glasnik proljeća

1 Beverly 300

Počela je nova proljetna akcija u kojoj možete ostvariti vrijedan popust na najpopularniji i najprodavaniji skuter na hrvatskom tržištu.

Piaggio Beverly 300 tijekom trajanja ove akcije može biti vaš već od 36.990 kn, a posebna ponuda odnosi se i na verziju Piaggio Beverly 300 Sport koji uz poznatu eleganciju pruža dodatnu dozu sportskog duha.

Beverly je svojim dizajnom, okretnošću, pouzdanošću i sigurnošću zauvijek promijenio tržište te je odmah nakon pojavljivanja postao najprodavaniji skuter u svom segmentu.

Uz izvrsne vozne osobine i privlačan dizajn, svojim elegantnim linijama, vrhunskom završnom obradom i najsuvremenijom tehnologijom Beverly 300 uvijek privlači pažnju. Uz nisku potrošnju goriva i s jednim od najvećih prostora ispod sjedala u klasi, pruža i zavidnu razinu praktičnosti.

Piaggio Beverly 300 koristi provjereni pogonski agregat Quasar 300 s elektronskim ubrizgavanjem goriva. Riječ je o dobro poznatom, pouzdanom agregatu koji pruža maksimalnu snagu od 22,2 KS pri 7.250 o/min i okretni moment od 23 Nm pri samo 5.750 o/min. S takvim podacima dolazi i očekivana reakcija na okretanje ručice gasa i performanse koje savršeno odgovaraju njegovom sportskom karakteru.

Sva vozila Piaggio grupe svoju kvalitetu dokazuju mogućnošću povoljne kupnje 2+2 produženog jamstva s kojim sve uvjete dvogodišnjeg jamstva produžujete na dodatne dvije godine bez ograničenja kilometara.

Piaggio Beverly 300  dostupan je u pojedinim Piaggio salonima po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 36.990 kn za gotovinsko plaćanje. Provjerite dostupnost akcije u najbližem Piaggio prodajnom salonu.

Beverly 300Beverly S_300ie

Prethodni članakMetzeler RACETEC RR Guy Martin Special Edition
Sljedeći članakNove Schubert grafike i modeli stigli u HR