Michelin Pilot Street Radial

PSR-naslovna

 

Napokon je tu, guma radijalne strukture koja kombinira odličnu ukupnu izvedbu i pruža optimalno upravljanje tijekom cijelog roka uporabe. Prvi testovi stavljaju je u sami vrh unutar kategorije pri vožnji na mokroj podlozi, a sportski izgled gume garantira dobru prihvaćenost.

Radijalna struktura pruža neusporedivo bolju stabilnost i jednostavnije upravljanje. Bočni dijelovi gume i gazna površina međusobno su neovisni te zbog toga pružaju i različite karakteristike. Mekše i fleksibilnije bočne stranice nude veću udobnost pri velikim brzinama ublažavajući deformacije ceste dok gazni sloj omogućuje bolje držanje ceste. Kontaktno područje je šire i nudi bolje držanje u oštrim zavojima.

Prijanjanje na mokroj podlozi prepoznato je i od strane neovisnog DEKRA testnog centra kao najbolja guma u svojoj kategoriji. Za to je najviše zaslužna činjenica da ova guma koristi 100% silicijsku mješavinu, najbitniji faktor za odličnu upravljivost i sportsku upotrebu bez sigurnosnih kompromisa.

Tlak u radijalnim gumama na kontaktnoj površini Pilot Street Radial-a bolje je raspoređen čime je i trošenje same gume pravilnije što u konačnici garantira veću kilometražu..

Michelin Pilot Street Radial je inspirirana radijalnim Sport Touring gumama, a sportski izgled je preuzela od Michelin Pilot Road 2 gume.

michelin-pilot-street-radial_tyre_large

Michelin Pilot Street Radial dostupan je u ispod navedenim dimenzijama već od rujna u web trgovini www.kupigume.hr

tablica michelin

* za označene dimenzije planirana proizvodnja je u rujnu 2014. godine a biti će dostupne u jesen 2014. godine u web trgovini www.kupigume.hr

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Man6B6Bn064

 

Prethodni članakYamaha MT-09
Sljedeći članakMotoGP – Silverstone 2014