Moto Guzzi V7 III Stone S limitirana verzija

U povijesti orla iz Mandella, slovo S odmah asocira na rane 70-e godine, osobito 1974. i 750 S, nasljednika remek djela dizajnera Lina Tontija iz 1971., V7 Sporta, s prepoznatljivim crvenim okvirom na prvih 200 proizvedenih primjeraka.

Inspirirana ovom bogatom tradicijom, stvoren je novi, ekskluzivni Moto Guzzi V7 III Stone S, ograničena serija i najsportskija verzija iznimno uspješnog modela poznatog po esencijalnom stilu i iznimnim mogućnostima personalizacije.

Jedina ograničena serija V7 III u 2020. godini, Moto Guzzi V7 III Stone S bit će proizveden u svega 750 primjeraka, broj koji asocira na obujam “sedamstopedesetice” iz Mandella. Kako bi dodatno naglasili ekskluzivnost ove verzije, serijski broj motocikla ugraviran je na pločici koja se nalazi na upravljaču.

Elementi po kojima ćete odmah prepoznati Moto Guzzi V7 III Stone S su matirani spremnik goriva preko kojeg je razvučen kožni pojas, sva svjetla, prednje, stražnje i pokazivači smjera, u LED tehnologiji što mu daje „high-tech“ dojam, prvi put viđeno na “Night Pack” verziji modela V7 III Stone, te manji, elegantniji stražnji blatobran. Sve ovo, uz potpuno nove retrovizore, daju verziji Stone S sportski, dinamični izgled.

Dodatnu sportsku notu daju mu brojni crveni detalji: sveprisutni orao na obje strane spremnika goriva, opruge amortizera i elegantni šavovi na posebnom, sjedalu od Alcantara® materijala koji ne upija vodu. Serijska oprema uključuje i crni, aluminijski čep spremnika goriva i aluminijske bočne oplate s logotipom.

Mehanički dio je također prikladno skockan, pa su leptirasta tijela zaštićena elementima od anodiziranog aluminija, dok se glave cilindara ističu poliranim dijelovima. Kao kod svih V7 III Stone modela, instrumentna ploča sastoji se od analognog okruglog brzinomjera, dok se sve ostale informacije prikazuju na digitalnom ekranu.

Moto Guzzi V7 III Stone S opremljen je gumama Dunlop Arrowmax Streetsmart koje naglašavaju dinamičke kvalitete “sedamstopedesetice” na najnovijoj sportskoj interpretaciji.

Preporučena maloprodajna cijena modela Moto Guzzi V7 III Stone S u Hrvatskoj je 82.100 kn.

Prethodni članakToprak vs vdMark “stoppie”
Sljedeći članakDunlop Mutant