Moto Guzzi V85 TT i V7 s originalnom dodatnom opremom

U Moto Guzzi prodajnim salonima u tijeku je prodajna akcija u kojoj na ograničeni broj vozila na zalihi kupci mogu ostvariti pogodnost do 700€.  Kupci modela V85 TT uz vozilo će dobiti originalnu Moto Guzzi dodatnu opremu vrijednosti 700€,  a kupci modela V7 mogu Moto Guzzi opremu vrijednosti do 500€.

Moto Guzzi klasični putni enduro motocikl, V85 TT izdvaja se jedinstvenim dizajnom i stilom, svestranošću i naprednom tehnologijom. Stvoren je i posvećen pustolovinama koje su oduvijek bile dio Moto Guzzi naslijeđa.

Euro5 850 agregat sada ima veći okretni moment pri malim i srednjim okretajima uz performanse bolje i uzbudljivije no ikad. Pet različitih modova vožnje obogaćuju iskustvo vožnje kako bi svaki vozač pronašao način koji će mu ubrzati rad srca, a tu su novi kotači s gumama bez zračnica.

Moto Guzzi V7 dolazi u dvije osnovne verzije, V7 Stone snažnog, minimalističkog stila i V7 Special klasičnih, elegantnih linija. Agregat na V7 proizašao je iz agregata koji pogoni V85 TT, jamči odlične performanse i sveukupnu učinkovitost kako bi pružio maksimalni užitak u vožnji, zabavu i pouzdanost.

Provjerite dostupnost akcije u Moto Guzzi prodajnim salonima. Popis prodavatelja možete pronaći na motoguzzi.com.

Prethodni članakMotoGP – Jerez 2023
Sljedeći članakAPRILIA TUAREG 660 S BOGATOM DODATNOM OPREMOM!