Moto Puls katalog 2015 u prodaji!

CijelaNaslovna

Izašao je Moto Puls Katalog za 2015., detaljan i informativan godišnji pregled sve bogatije ponude motocikala i skutera, te aktualne kolekcije kaciga, odjeće, obuće, guma… koji na 268 stranica donosi opširan pregled moto industrije, s posebnim naglaskom na novitete, kojih ovaj put ne nedostaje. Vidi se to i po povećanom broju obrađenih modela, pa se tako u Katalogu našlo mjesta za 739 motocikala i 333 skutera, nastalih u režiji sedamdesetak različitih marki, a sve to popraćeno fotografijama, tehničkim podacima i pripadajućim tekstovima.

Kawasaki

Pritom je popis proizvođača obuhvaćenih u ovom godišnjem izdanju svojevrsni „tko je tko“ u svijetu motocikala, barem kad je u pitanju europsko i američko tržište. Uz najpoznatije marke, na koje otpada najveći dio stranica, tu su i egzotični modeli sve brojnijih maloserijskih proizvođača, tako da Katalog 2015 daje široki presjek produkcije, od jeftinih motocikala i skutera koje si skoro svatko može priuštiti, preko vrhunskih serijskih modela, do motocikala o kojima je uvijek lijepo maštati.

Yamaha

Uostalom, gdje se drugdje na jednom mjestu može vidjeti, rame uz rame, francuski naked s turbopunjačem, španjolski moped s CVT-om, talijanski supermoto s elektromotorom, britanski „muscle-bike“ s Hondinim strojem, američki sport-tourer s V4 agregatom, japanski projektil s kompresorom… Dakako, dobar dio Kataloga otpada na aktualnu ponudu kaciga, jakni, hlača, kombinezona, rukavica i obuće, ali i guma, ulja, kozmetike, ispušnih sustava i raznih drugih artikala koji su, na ovaj ili onaj način, vezani uz motocikle i skutere.

Razno

Prethodni članakNove reg. pločice od 2015
Sljedeći članakAlpinestars oprema