Moto Puls Katalog 2021 je na kioscima!

Više od 260 stranica i skoro pa 1.200 modela motocikala i skutera, plus obilje moto opreme. Da, stigao je Moto Puls Katalog za 2021. godinu!

Zbog uvođenja Euro5 normi, ali i pandemije koja je otkazala tradicionalne jesenske sajmove, predstavljanje novih modela za 2021. se poprilično odužilo, no isplatilo se čekati. Naime, na kraju se u novom Moto Puls Katalogu za 2021. skupilo čak 225 noviteta, što je čak i malo više nego prošle godine, a obuhvaćeni su i neki novi modeli koji će tek biti predstavljeni.

Ukupno je, na 260 stranica, obrađeno skoro 1.200 aktualnih modela motocikala i skutera s fotografijama, tehničkim podacima, cijenama i kratkim opisom. Pritom smo i promijenili tablice s tehničkim podacima, kako bi brojevi i slova bili veći te se mogli lakše pročitati. A tu je još i stotinjak kaciga, te još i više modela guma za sve vrste motocikala i skutera, kao i obilje motorističke odjeće, obuće i raznorazne opreme za motocikl i njegova vozača.

Uglavnom, ako nešto nije našlo svoje mjesto u Moto Puls Katalogu 2021, onda valjda nije ni važno. Potražite svoj primjerak na kioscima i uživajte u listanju!

Prethodni članakRossi smatra da je Dorna prekršila svoja pravila
Sljedeći članakDucati MotoGP Team 2021