Moto Puls Katalog 2023 je na kioscima!

Uz sad još više obrađenih modela skutera i motocikala, njih čak 1.165, na 268 stranica našlo se mjesta i za motorističku odjeću i obuću, oblije kaciga te gume.

Nakon više od dva mjeseca intenzivnog rada na brojkama, tekstovima i fotografijama, na kioske je stiglo jubilarno dvadeseto godišnje izdanje Moto Puls Kataloga. S obuhvaćenih čak 910 motocikala i 255 skutera, broj obrađenih modela je još za 6% veći od onog prošlogodišnjeg, uz potpuno nove tekstove i fotografije te ažurirane tehničke podatke, s novim cijenama za 2023. godinu. Među tih ukupno 1.165 modela ima doista svega, od gradskih skutera, preko svih modela motocikala renomiranih marki, do egzotike o kojoj možemo samo sanjati, a dakako da je poseban naglasak stavljen na 230 noviteta za 2023.

Kao i obično, velik je broj stranica posvećen i motorističkoj opremi, pa tako u Moto Puls Katalogu 2023 možete pronaći fotografije, tehničke podatke i cijene za čak 126 modela kaciga 15 različitih marki. Isto vrijedi i za proizvode 16 marki moto opreme, što uključuje jakne, hlače, kombinezone, štitnike, čizme i motociklističke cipele, a na kraju svega dolazi i pregled guma. Uglavnom, na tih čak 268 stranica nalazi se skoro sve što bi vam moglo zatrebati u novoj moto sezoni, koja već kuca na vrata. Potražite svoj primjerak Kataloga na kioscima.

Prethodni članakTop 10 vozača s najviše pobjeda u svim moto-klasama
Sljedeći članakZanimljivi MotoGP rekordi za koje vjerojatno niste znali