Moto Puls Katalog 2024 stigao na kioske!

Moto Puls Katalog za 2024. konačno je stigao! Ovaj puta se udebljao na čak 300 stranica i prvi put je premašena brojka od tisuću motocikala. A tu su još skuteri, kacige, motociklistička odjeća i obuća te gume.

Nakon više od dva mjeseca intenzivnog rada, i povremeno teškog rudarenja za informacijama, na kioscima je osvanuo Moto Puls Katalog 2024., s obrađenim svim aktualnim modelima motocikala i skutera kojih smo se mogli domisliti.

Po prvi put od 2013. godine dosegnuta je brojka od 300 stranica, na kojima je obrađeno čak 1.011 motocikala, što predstavlja apsolutni rekord u sad već 20 godišnjoj povijesti Kataloga. A bilo je tu mjesta i za 282 skutera, što znači da ćete u Katalogu naći fotografije, tehničke podatke i pokoju riječ za skoro 1.300 modela.

Od tog se broja skora trećina, odnosno čak 390 prikazanih modela, odnosi na novitete za 2024. godinu. A kako to svjetla tradicija obvezuje, značajan broj stranica otpada na motociklističku opremu, pa ćete tako naći fotografije, osnovne podatke i cijene za stotinjak modela kaciga (14 različitih marki). Obrađeno je i otprilike toliko modela guma za sve namjene, a tu je i obilje motociklističke odjeće i obuće.

Vrijeme je sve toplije i zato požurite na kioske da stignete pregledati tih 300 stranica i do početka nove sezone odabrati nešto za sebe. Bile to samo rukavice ili možda neki od tih tisuću i nešto modela motocikala.

Prethodni članakYamahini motocikli i skuteri za 2024.
Sljedeći članakHyundai i Kia rade na povećanju dometa električnih modela