Motodijelovi.hr – svi motodijelovi na jednom mjestu

 

motodijelovi2

Prednosti kupovanja online dobro su poznate. Za početak, online dućan otvoren je 24 sata i možete kupovati uvijek kad želite – ne morate juriti s posla ili potrošiti cijeli vikend obilazeći prodavaonice. To znači i manje stresa.

Uz to, ne morate trošiti vrijeme obilazeći sve prodavaonice u okolici da biste u jednoj našli jedan proizvod, u drugoj drugi: u web-shopu odmah vidite sve proizvode, a dostupni su vam bez obzira gdje se nalazili.

Problem manjka vremena posebno muči bajkere, koji slobodno vrijeme radije koriste u vožnji nego u obilaženju prodavaonica. Upravo to je bio jedan od razloga pokretanja web-shopa rezervnih dijelova za motore – motodijelovi.hr. Ekipa koja stoji iza ovog projekta, i sami bajkeri, svjesna je bila koliko uštede vremena i živaca donosi kupovina online te odlučila nešto promijeniti.

Motodijelovi.hr nude velik izbor rezervnih dijelova i potrošnog materijala za gotovo sve modele motocikala. Web-shop se svakodnevno popunjava novim artiklima, a ono što ne nađete u web-shopu možete i posebno naručiti.

Ono što posebno muči kupce kod kupovine online je sigurnost. Međutim, možete se potpuno opustiti jer su u web-shopu motodijelovi.hr sve kartične transakcije zaštićene posebnim protokolima tako da ne postoji mogućnost prevare ili krađe vaših podataka. Osim karticama platiti možete i pouzećem i virmanom, dostava je besplatna za narudžbe iznad 2.000 kn, dok je za one ispod 2.000 kn pristupačnih 39 kn po cijeloj Hrvatskoj.

Web-shop motodijelovi.hr je otvoren početkom travnja i stranica je potpuno funkcionalna i sigurna za transakcije. Međutim, budući da je još u beta-fazi svi proizvodi nisu online iako ih se na skladištu nalazi mnogo više. Odlična je i vijest da povodom otvaranja dobivate 15-30% popusta na izabrane proizvode. Motodijelovi.hr svoj pravi start planiraju za sredinu ove godine kad će biti dostupno više od 10 000 proizvoda.

Pripremite svog ljubimca za novu sezonu: posjetite motodijelovi.hr, kliknite, kupite i vozite!

 

Prethodni članakMotoGP – Texas 2016
Sljedeći članakNovi Moto Puls na kioscima