MotoGP u Brnu i Misanu s agencijom Izazov

Agencija Izazov ponovno organizira putovanje na svjetska prvenstva Moto GP u češki Brno u 8. mjesecu i talijanski Misano u 9. mjesecu. Polasci su iz Zagreba i Rijeke.

Event participants - Action

Brno:

S agencijom Izazov možete posjetiti nama najbližu te još uvijek najpovoljniju utrku Svjetskog Moto GP prvenstva, u Brnu, R. Češka. Podržite svoje favorite u najprestižnijem svjetskom natjecanju na 2 kotača -Moto GP – u. U najzanimljivoj i neizvjesnijoj sezoni gledajte uzivo kako se Rossi, Marquez, Pedrosa, Lorenzo, te ostala atraktivna imena svjetskog moto sporta bore za pobjedu i postolje na vrhunskoj stazi Autodrom Masaryk – Brno.

Cijena : 1.590,00 kn po osobi

Cijena uključuje:

– 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u okolici Brna

– prijevoz komfornim minibusom na relaciji Zagreb-Brno-Zagreb

– organizirani prijevoz na Automotodrom Brno na utrke Moto GP svjetskog prvenstva (subota – kvalifikacije, nedjelja – utrka)

– organizirani odlazak u Beč uz razgled znamenitosti grada (u petak na dan dolaska) – odlazak na večernji izlet u Brno u subotu nakon kvalifikacijskih treninga u subotu – licenciranog turističkog pratitelja – jamčevinu i osiguranje od odgovornost

Cijena ne uključuje:

– ulaznice za utrke (doplata prilikom uplate u agenciji tj. do prodaje zaliha)

– troškovi osobne potrošnje (piće, suveniri i ostalo)

– putno i zdravstveno osiguranje

– sve ostalo šta nije navedeno u aranžmanu

Plan putovanja:

1. dan – petak – 15.08.2014. U 8.00 sati polazak iz Zagreba prema Brnu uz usputna stajanja i posjet Beču. Oko 18.00 h dolazak u hotel u okolici Brna. Prijava i smještaj u hotel.

2. dan – subota – 16.08.2014. Nakon doručka odlazak na Automotodrom Masarykov krug gdje se održavaju kvalifikacijski treninzi. Nakon kvalifikacija odlazak u hotel i večernji posjet Brnu.

3. dan – nedjelja – 17.08.2014. Nakon ranijeg doručka odlazak prema stazi Brno. Praćenje zagrijavanja i utrka. Nakon zadnje utrke odlazak prema hotelu. Slobodno.

brno-motogp-moto2-moto3

01 GP Qatar 18, 19 y 20 de marzo de 2011

 

Misano:

Velika nagrada San Marina održava se u mjestu Misano Adriatico, udaljenom 20 km od Republike San Marino – istoimenog grada i države, te poznate bescarinske zone. Izazov vam nudi i mogućnost vožnje Ferrari sportskih automobila i to u samom Maranellu, mjestu u kojem se do dana današnjeg proizvodi ova najprestižnija marka sportskih automobila na svijetu. U Maranellu ćemo obići i službeni Ferrari muzej, u kojem ćemo uz cestovne bolide vidjeti i one koji su godinama dominirali na utrkama Svjetskog prvenstva Formule 1. Nakon posjeta možete kupiti suvenire, majice i sl. u Ferrari fun shopu.

Hotelski smještaj je u manjem obiteljskom hotelu 2+*, s ugodnom atmosferom i izvrsnom hranom (kvalitetom i količinom) koja je dodatno pojačana za sve klijente Turističke agencije Izazov. Sve sobe su klimatizirane i imaju TV i TWC. Hotel se nalazi u mjestu Miramare di Rimini, udaljen je samo 10 km od moto staze te 150 m od pješčane plaže. Mjesto Miramare di Rimini se nalazi na samoj obali Jadranskog mora i poznato je turističko središte na poznatoj Rimini rivijeri.

Cijena trodnevnog paket aranžmana: 1.690,00 kn / osobi

Cijena uključuje:

– prijevoz komfornim minibusom na relaciji Zagreb (Rijeka) – Misano – (Rijeka) Zagreb s uključenim lokalnim transferima do staze (subota – kvalifikacijski trening / nedjelja – utrka)

– 2 x all inclusive puna pansiona (s lunch paketom i pićem) u hotelu 2+*

– odlazak u Maranello gdje ćemo posjetiti Ferrari muzej (doplata na licu mjesta po želji) i voziti najnovije modele Ferrari automobila (doplata na licu mjesta po želji)

– poludnevni izlet u Republiku San Marino (po želji u subotu nakon kvalifikacija)

– odlazak u specijalizirani moto shop – Imola s diskontnim cijenama

– troškovi organizacije i vođenja putovanja / turistički pratitelj tijekom puta

Cijene ne uključuje:

– ulaznice za utrku – kupuju se direktno na licu mjesta

– vožnja Ferrari automobila

– ulaznice za muzeje – Ferrari

– troškovi osobne potrošnje

 

Plan putovanja:

1. dan (petak 12.09.2014.) – 07.00 polazak iz Zagreba -09.00 polazak iz Rijeke – 14.00 dolazak u Maranello – vožnja Ferrari automobila Nakon Maranella moguć je odlazak u Imolu u jedan od najboljih i najpovoljnijih moto trgovina-Marangoni gdje se uz akcijske cijene mogu dobiti i dodatni popusti na količinu. – 19.00 dolazak u Hotel, večera, smještaj u sobe

2. dan (subota 13.09.2014.) – nakon doručka odlazak na pistu Missano gdje u 13.15 počinju kvalifikacijski treninzi. Nakon treninga odlazak na poludnevni izlet u Republiku San Marino. – oko 19.30 večera

3. dan (/nedjelja 14.09.2014.) – nakon doručka odjava iz Hotela i polazak prema stazi Misano – 11.00 h prva utrka Moto 3 klase – 12.15 h druga utrka Moto 2 klase – 14.00 zadnja utrka Moto GP klasa Nakon utrke polazak s parkinga gdje je parkiran minibus prema Rijeci/Zagrebu

misano-adriatico-motogp

motogp-gara-misano-2012-00025

Prethodni članakYamaha XJR by Deus
Sljedeći članakGarmin VIRB Action Camera