Garmin VIRB Action Camera

Vodeći svjetski proizvođač satelitske navigacije proširio je svoju ponudu te predstavio potpuno novu akcijsku kameru naziva VIRB. Kako i priliči lideru GPS tehnologije, Garmin je u vrhunsku kameru implementirao i svoju izvornu stručnost te zapravo u jednom proizvodu ponudio puno više od obične akcijske kamere.

VIRB HD 1080p kamera je robustnog izgleda i atraktivnog dizajna, malih dimenzija zbog zahtjevnih načina i mogućnosti snimanja. Kučište je vodonepropusno i otporno na udarce.

Jednostavnost upotrebe bila bi teško izvediva bez kvalitetnog i funkcionalnog zaslona tako da se u VIRB ugrađuje 1,4-inčni Chroma zaslon u boji, visoke rezolucije i s minimalnim napajanjem kako bi litij-ionska baterija omogućila više od tri sata snimanja. Upravljanje kamerom odvija se putem zaslona preko čijeg izbornika namještate željene postavke. Kamera se uključuje jednostavnim pomakom klizača čime se maksimalno pojednostavnila upotreba u rukavicama ili u ekstremnijim uvjetima.

1

Za zahtjevnije korisnike, Garmin je pripremio i model VIRB ELITE koji uz već navedene karakteristike sadržava i visokoosjetljivi GPS senzor, akcelerometar i barometarski visinomjer. Također ga je moguće spojiti na Wi-Fi, čime nakon instalacije mobilne aplikacije za iPhone i Android možete kamerom upravljati i preko svojih pametnih telefona i po želji uz gornji rub video snimke ubaciti podatke učitane sa postojećih Garmin senzora poput broja otkucaja srca, točne brzine, nadmorske visine i praćenja preko GPS-a gdje je snimka nastala. VIRB EDIT funkcija spajanjem putem Wi-Fi omogućuje trenutno učitavanje video snimaka na YouTube, Vimeo, Google+ i Facebook.

Garmin VIRB dodatna oprema dostupna za oba modela sastoji se od brojnih nosača kamere za upotrebu u različitim prilikama čime ne bi bila reducirana vaša mobilnost a koncentracija ostala fokusirana na aktivnost.

Video snimku napravljenu s Garmin VIRB kamerom možete pogledati na linku: http://sites.garmin.com/virb/

 

3a

 

105 x 148_final_2-page-001

105 x 148_final_2-page-002

105 x 148_final_2-page-003

105 x 148_final_2-page-004

 

 

 

 

 

 

Prethodni članakMotoGP u Brnu i Misanu s agencijom Izazov
Sljedeći članakDucati 899 Panigale