Motori i kockanje stvorili veliki Motorfest u NYC

Po prvi put će se u ‘Velikoj Jabuci’ održati spektakularni susret i show motorista i motorističke industrije u organizaciji vlasnika online casina i platforme koja se brine da zaljubljenici u motore imaju uvid u najnovije informacije iz svijeta motora. 

Vjerujemo da će mnogi složiti kako postoji paralela između vožnje motora i kockanja u online casinima. Motori, uz mnoge prednosti, pružaju i nalet uzbuđenja te osjećaja da ste živi i potpuno prisutni ovdje, u trenutku, u kojem ne postoji ništa drugo, nikakva briga ili misao, samo prilika za uživanjem i srećom koju nudi prazna cesta pred nama. Prilikom vožnje sva su naša osjetila maksimalno pobuđena i aktivna, dodira sa zvijeri koja motor jest, zvuka brujanja mašine i vjetra, mirisa prirode koja nas okružuje, mora, planine ili seoske ceste, i okusa slatke svježe kiše ili prašine. Osjećaj slobode koji pruža vožnja motora neopisiv je, kao što je neopisiv osjećaj igranja u online casinima. Prolazak vremena nema više nikakvo značenje, nestaju sve misli osim o dobitku koji nas čeka nakon sljedeće vrtnje slot igre, poteza ili uloga koji ćemo napraviti. Što je, dakle, bolje nego spojiti te dvije strasti? To najbolje znaju vlasnici poznatih casino online platformi koji su ujedno i veliki zaljubljenici u motore. Njihova imena nisu važna jer ne žele se isticati, ali došli su na ideju da sponzoriraju početak jedne nove ljubavne priče između svih entuzijasta motora i najboljih dobavljača motorističke opreme, koja će uskoro odigrati u legendarnom i opjevanom New Yorku.

Show ‘par excellence’

Ponekad entuzijazam nije dovoljan sam po sebi, stoga su spomenuti sponzori odlučili zatražiti pomoć u ostvarenju njihovog sna od web platforme Biker Toplist, koja okuplja motoriste širom svijeta u zajednicu, omogućuje im da podijele svoju strast i interes, i prošire svoje znanje najnovijim informacijama iz svijeta motora. Biker Toplist i inače svake godine organizira po jedan ili dva okupljanja motorista, no kad su im se javili vlasnici online casina, koji su i njihovi registrirani članovi, te im predstavili ideju, postali su vrlo uzbuđeni da po prvi put organiziraju pravu, veliku konvenciju motorista i najboljih dobavljača motorističke opreme u svijetu. Tijekom konvencije koja će se održati u New Yorku, otkriva Biker Toplist, sudionici će se moći susresti s dobavljačima, otkriti najnovije inovacije i tehnologiju iz svijeta motora, sudjelovati u aukcijama i tako nabaviti svog novog ‘ljubimca’ te dobiti sve potrebne informacije o dobavljačima i njihovim trgovinama.

Uzbuđenja napretek

Iako još nisu objavili točno vrijeme održavanja, organizatori obećavaju da će za manje od dva mjeseca objaviti službeni program i datum kad započinje konvencija, koju bi se prije s pravom moglo nazvati motorističkim mega festivalom. Zasad su otkrili kako su pronašli savršenu lokaciju i kako će organizirati spektakularnu utrku motora za čije kvalifikacije se mogu prijaviti svi koji su zainteresirani, a popis odabranih kandidata objaviti će krajem listopada. Prema kojim kriterijima će se vršiti odabir za utrku zasad još nisu pojasnili, no zaljubljenici u motore će i pored toga moći uživati u nizu show evenata. Za to će se, između ostalog, pobrinuti i jedan od najboljih glazbenika u New Yorku kojega je Biker Toplist, najavili su, već angažirao.

Popusti

Tko želi sudjelovati u ovom događaju trebao bi na vrijeme kupiti ulaznicu na web stranici Biker Toplist, a isplati se učlaniti u njihovu zajednicu jer članovi prilikom kupnje imaju 20 posto popusta na ulaznicu, a dobiti će još niz pogodnosti i sniženja na samoj konvenciji.

Prethodni članakPovratak Integre?
Sljedeći članakBMW R1250GS by Ironwood Custom Motorcycles