MOVE MOTO otvorio je svoja vrata u Splitu

Dobra vijest za sve ljubitelje vrhunskih motocikala i skutera. Naime, u Splitu je otvoren novi prodajni servisni centar MOVE MOTO u kojem možete pronaći veliki izbor motocikala popularnih brendova: Piaggio, Vespa, Aprilia i Moto Guzzi.

U ovoj ”moto oazi” dočekati će vas veliki izbor salonskih motocikala, koji su odmah dostupni za isporuku, a čija ponuda se nadopunjuje na dnevnoj bazi te se prilagođava potrebama kupaca.

Odlična vijest je i da određene modele, koji su u demo programu, možete odmah isprobati te ćete na taj način lakše odlučiti koji motocikl vam najbolje odgovara.

U prodajnom centru, uz motocikle i originalnu opremu i dijelove, pronaći ćete i casual odjeću, modne dodatke, accessories i sl., koji sjajno nadopunjuju image ljubitelja ovih popularnih moto brendova.

Također, u servisu se nudi vrhunska usluga redovnog održavanja, servisiranja i dijagnostike motocikala, dok će vas ljubazno osoblje savjetovati o svim novim trendovima u moto svijetu.

Za sve informacije i rezervaciju termina demo vožnji, slobodno kontaktirajte MOVE MOTO na tel. 021 737 330 ili [email protected], ili navratite u prodajno servisni centar koji se nalazi na adresi Poljička cesta 26 u Splitu.

Također, informacije o motociklima su dostupne na www.move-moto.hr

Prethodni članakH-D Nightster 975 je novi Sportster 883
Sljedeći članakScorpion EXO-TECH modularna kaciga