Novi Moto Puls na kioscima

Nalovna mala

Tek je Yamaha objavila prve slike, a Moto Puls revija vam već u novom broju ekskluzivno donosi opširan test najnovijeg crossovera Tracer 700. Način na koji Yamaha Tracer 700 kombinira uzornu udobnost, svakodnevnu praktičnost, urođenu živost, iznimnu okretnost i pristupačnu cijenu, ne ostavlja mjesto sumnji da se predugo čekanje na nasljednika TDM-a višestruko isplatilo.

Ništa manje atraktivan nije usporedni test tri vrlo konkurentna i pristupačna skutera visokih kotača zapremine preko 150 ccm. Agilni Kymco Agility 16+ 200i igra na kartu iznimne pristupačnosti i uzorne praktičnosti, Yamaha Xenter 150 kombinira vrlo dobre performanse s dozom prestiža, dok Piaggio Medley 150 nudi sve to i još obilje stila te opreme. Cijenom i tehnikom gotovo izjednačeni s bratskim modelima iz klase 125, ovi ekonomični skuteri su istovremeno taman dovoljno brzi i luksuzni da se zapitamo kome, zapravo, trebaju osjetno skuplje 250-ice?

U novom broju možete pronaći i duge zanimljive testove poput zabavnog i laganog Yamahinog MT-03, obnovljeni Suzukijev naked SV650, najmanji Ducati Scrambler Sixty2, «prvi pravi» Harley 48 te pristupačan Kymco 125 Quannon.

Moto Puls nije zaboravio MotoGP i njegovu tehniku pa otkrivaju zašto su krilca zabranjena na natjecanjima i što ona predstavljaju u najbržoj klasi.

Mnogo je tu terenskih reportaža s utrka extreme enduro i motocross, te susreta ljubitelja Harley Davidsona i BMW-a.

Iz novog broja Moto Pulsa možete saznati koje su marke najtraženije u Hrvatskoj i pročitati najnoviju analizu tržišta u odnosu na isto razdoblje lani.

Nalovna 154

Sadrzaj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prethodni članakStigao je novi Piaggio Beverly 300 ABS i Beverly Police
Sljedeći članakDavies i Melandri na Ducatiju u 2017