Novi Moto Puls na kioscima!

Uz detaljan osvrt na BMW R 1300 GS i druge rane novitete za 2024., novi Moto Puls donosi i testove nekih od zanimljivijih noviteta za 2023.

Ove godine je sezona najave noviteta za iduću krenula i ranije nego inače, a među dosad predstavljenim novim modelima svakako se ističe BMW R 1300 GS, kojem je posvećena posebna pozornost. I kad su testovi u pitanju, prvu poziciju drži BMW s obnovljenim superbikeom S 1000 RR, ali tu je i test putno-avanturističke Honde XL 750 Transalp kao jednog od najzanimljivijih noviteta za 2023.  Testiran je i ne tako davno obnovljeni Kawasaki Versys 650, koji ostaje zabavan odabir za asfaltnu avanturu, dok dobro posloženi Royal Enfield 650 predstavlja povoljnu ulaznicu u svijet autentičnih retro motocikala srednje zapremine.

Ako želite kombinirati retro dizajn s modernom tehnologijom, zanimat će vas test električnog motocikla Horwin CR6, a tu je i recenzija Kymca CV3, najsnažnijeg skutera na tri kotača. Uz svjetski motosport dolazi i analiza hrvatskog Oldtimer prvenstva, i to iz perspektive (ne)zadovoljnih vozača, a našlo se mjesta i za putopis kroz Indiju, te podsjećanje na najbolje japanske četverocilindrične jurilice iz klase 400. I, dakako, to nije sve!

Prethodni članakAprilia Tuono 660
Sljedeći članakDestination Yamaha Motor – Svijet avanture za svakoga!