Novi Moto Puls na kioscima

NajavaMP149novosti

Koliko motocikla može stati u prosječnu godišnju plaću? Zapravo, jako puno, potvrđuje to usporedni test 4 potpuno različita modela smještena u rasponu od 60 do 70 tisuća kuna. Streetfighter Z800, svestrani Versys 650, retro Scrambler Ducati i sport-touring XJ6 Diversion dostojno zastupaju svaki svoju klasu i pokazuju kako je puni užitak vožnje nadohvat ruke.

Ako ste spremni posegnuti nešto dublje u džep, mogao bi vas zanimati test potpuno novog i odličnog BMW-a R 1200 R, uskrslog i iznenađujuće zabavnog Indiana Scout ili pak obnovljenog i opremljenog Triumpha Tiger 800 XRx. Osim recenzija tih još toplih noviteta za 2015., u zraku je testiran i Kawasaki KX 450 F pripremljen za 2016., a tu je i test nedavno predstavljenog Yamahinog skutera NMAX 125 s varijabilnim otvaranjem ventila.

Yamaha je predstavila i novi retro motocikl XSR 700, baziran na MT-07, a rubrika novosti otkriva i druge novitete za 2016., uključujući i konačno potpuno razotkrivenu Hondu Africa Twin, sa svim pikantnim detaljima. Globtroterski dio Moto Pulsa vas vodi kroz australske salone motocikala, preko prirodnih ljepota Visa sve do znamenitosti Londona i Oxforda. Tu su i izvještaji iz planetarno poznatih moto susreta, od famoznog američkog Sturgisa, preko pulskog Croatia Bike Weeka, do poljske(!) Daytone.

Tu je i sve što ste ikada željeli znati o uljima, ili pak o 70 godina dugoj povijesti MV Aguste, dok je Hondina 700. Grand Prix pobjeda uveličana prisjećanjem na „ovalni“ NR 500, koji nije osvojio ni boda. Našlo se mjesta i za legendarni Hondin Bol d’Or, ovaj put u minimalističkom café-racer izdanju, kao i za uobičajene sportske minute. A sve to, zapravo, nije sve što možete naći u jesenjem izdanju Moto Pulsa.

NaslovnaMP149web

Prethodni članakDucati Monster 1200 R predstavljen
Sljedeći članakMOTO GUZZI Open House 2015