Novi Moto Puls na kioscima!

 

Ljetno izdanje Moto Pulsa ne oskudijeva šarolikim sadržajem. Jedan od stupova 165. broja je Valentino Rossi, s kojim smo odradili intervju za vrijeme MotoGP vikenda u Barceloni, a uz to smo trebali odlučiti tko od naših čitatelja osvaja njegovu AGV kacigu s vlastoručnim potpisom. Tu je i intervju sa Zarcoom, ali i obilje drugog motosporta, posebno onog ekstremnog.

Rubriku s testovima predvodi besramno snažan Ducati Panigale V4 S, koji se pokazao i bržim od očekivanja. Novi Harley-Davidson Fat Bob je snagator nešto drugačijeg stila, dok bi onima koji traže bitno pristupačnije motocikle mogle biti zanimljive recenzije lagano obnovljene i vazda popularne Yamahe MT-07 te iznenađujuće razigranog Kawasakija Ninja 400. Tu je i test dva maksi skutera; Honde X-ADV s enduro genima i Peugeota Metropolis 400i na tri kotača.

U ostatku ponude novog broja Moto Pulsa ističu se tri zanimljive „replica“ prerade Tomos motocikala, obilje ranih noviteta za 2019., putopis sa Sicilije, povijest Aprilije, top lista motocikala s najboljim omjerom uloženog novca i dobivenih konjskih snaga i kilograma… I to, dakako, nije sve.

 

 

 

 

 

 

 

Prethodni članakWSBK – Laguna Seca 2018
Sljedeći članakMotoGP – Assen 2018