Novi Moto Puls stigao na kioske

Nešto duža pauza između dva izdanja Moto Pulsa rezultat je želje da se nakon dosta mršavog sajma u Kölnu pričekaju i noviteti iz Milana. I čekanje se isplatilo jer je EICMA donijela doista veliki broj premijera, od 2 do 221 KS, pa se tako u 167. broju Moto Pulsa skupilo čak 90 najzanimljivijih noviteta za 2019.

Neki od jesenas predstavljenih noviteta su već završili u rubrici s testovima, pa tako novi broj Moto Pulsa donosi dojmove iz vožnje BMW-a R 1250 GS i fino dorađenog Ducatija Scrambler Icon. Tu je i test velikog prošlogodišnjeg noviteta, tricikla Yamaha NIKEN, a na tri uska kotača se kotrlja i električni Doohan iTank. Ako su vam konvencionalni skuteri više po mjeri, mogao bi vas zanimati test Kymca People S 150, ako ipak više preferirate putni enduro, tu je i recenzija Triumphovog srednjeprugaša Tigera 800 XR.

Od slobodnijih tema izdvajamo prikaz brojnih prerada s AMD svjetskog prvenstva održanog u Kölnu, a na svoje će doći i ljubitelji klasike, posebno one s potpisom Moto Guzzija. Na proširenom broju stranica, novi Moto Puls donosi i uobičajenu doza motosporta, pokoji moto susret i općenito dovoljno štiva za sve kraće dane i sve duže noći.

 

Prethodni članakMotoBox Split – 23.11. Black Friday popusti do 30%
Sljedeći članakMotoGP – Valencia 2018