Održan spektakularni Masters of Dirt powered by Monster Energy

Dugo najavljivani moto događaj sezone, nastup grupe nekad profesionalnih MX vozača a danas freestylera, pod zajedničkim nazivom Masters Of Dirt, dogodio se u subotu navečer u zagrebačkoj Areni. Uigrana ekipa s glavim sponzorom Monster Energy, kroz trosatni program pokazala je zavidne vještine u izvođenju raznih skokova na biciklima, motorima, quadovima i na kraju impresivnim motornim sanjkama od 280kg. Treba spomenuti i obdarene prateće djevojke, popularne Monsterice, kao i hodajuće tetovaže u vidu The Fuel Girls iz Londona ali i DJ Mosakena koji je vodio glazbeni dio programa. Zajedno s ambicioznim voditeljima uspjeli su napraviti odličnu atmosferu i  publiku u zagrebačkoj Areni dići na noge.

Show je počeo slobodnim programom pri čemu su se dečki zagrijavali, slijedilo je interno natjecanje pri čemu je pobjednik izabran glasnijim ovacijama publike a nakon toga drugo natjecanje u kojem je predstavljen i pobjednik istog, naš favorit, 13-godišnji Matej Česak iz Češke s kojim smo se imali prilike družiti prije destak dana i koji nas je osvojio svojom simpatičnošću. Rekli bi kod nas, ajme koje milo dijete. :) Matej je u sklopu promotivne kampanje MOD powered by Monster Energy u Zagrebu odradio snimanja za televiziju i novine na našem potpuno novom redakcijskom Husabergu 450. Dok ga nismo upoznali postojala je određena nesigurnost jer nam nije bilo svjedno dati mu ipak veći i osjetno jači motor od onoga kojeg vozi, no nakon konzultacija s njegovim ocem riješili smo i taj problem. Čim se popeo na motor, svaka sumnja je bila otklonjena. Bez obzira na godine, Matej je profić i tu nema sumnje.

Nakon uvodnog dijela, trikovi koje su MOD-ovci izvodili bili su sve kompliciraniji i spektakularniji. Sinkronizirani skokovi dva odnosno tri vozača, back flipovi i razni drugi elementi redali su se jedan za drugim. Fascinantni su bili i biciklisti koji su izvodili dvostruki salto unaprijed i time publiku doveli do delirija, a niti skok na 20-metarskoj rampi u paru na motoru kao i salto unatrag na snowmobilu nije nešto što se viđa svakodnevno.

Zadnji dio show-a ostavljen je freestylerima da svojim odabirom elemenata nagrade publiku. Kako su i oni nagrađeni glasnim ovacijama, vjerujemo da će se Zagreb i iduće godine naći u kalendaru MOD turneje, nadamo se opet s Monster Energyjem i u organizaciji Eventima jer su ove godine zajednički odlično odradili posao.

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

20130314175253

5

 

8a

 

 

Prethodni članakIvanov počeo pripreme za Endurance
Sljedeći članakMotoGP bi se trebao iseliti iz Europe?!?