PC moto igre koje morate isprobati

Trenutno postoji ogroman broj igara različitih tematika. Tako će i ljubitelji motora, brzine i utrka također doći na svoje jer motori su često u zadnje vrijeme jedan od njihovih najpoželjnijih motiva. Znamo puno takvih igara, a pokušat ćemo izdvojiti neke od najzabavnijih i najboljih u kojim bi mogao uživati svatko tko želi spojiti svoju strast prema ovom prijevoznom sredstvu i video igrama.

Ride 4

Serijal igara Ride izuzetno je popularna opcija za ljubitelje moto utrka. Trenutno najnovije izdanje je Ride 4, simulacijska igra moto utrka koja na poprilično realan način igračima dočarava jurenje motorom. Igrač prilikom vožnje mora posebnu pažnju obratiti i na svoju težinu kako bi što preciznije ulazio i izlazio iz zavoja, a to nije nešto što često viđamo u ovom tipu igara. Ride 4 bi trebao biti popularan još neko vrijeme, a kreatori konstantno izdaju i različite zanimljive dodatke za ovaj naslov.

TT Isle of Man: Ride on the Edge 2

Ako ste ljubitelji stvarnih moto utrka, možda ste već dobro upoznati s TT Isle of Man. Ovo je stvarni događaj na kojem sudjeluju vješti trkači iz cijelog svijeta, a sama staza je nevjerojatno opasna i na njoj se dogodilo dosta nesreća. Dio adrenalina i brzine definitivno se može pronaći u ovom popularnom naslovu koji će igračima pružiti jednu novu dimenziju trkačkih moto video igara.

Reel Thunder

Reel Thunder je igra koja dolazi od Microgaminga, a riječ je o jednom od najvećih kreatora casino igara na svijetu. Reel Thunder usredotočen je na motocikliste, motocikle i kućice na cestama. Osim samog uzbuđenja koje trkači mogu osjetiti na stazi, ova je igra vrlo zabavna i iz razloga jer nudi bogate jackpot dobitke te dovoljnu dozu adrenalina da u njoj uživaju mnogi. Ovu igru sadrže i online casina u Hrvatskoj, a odmah je u startu jasno zašto je poprilično popularna među ljubiteljima ovog tipa igara.

Trials Rising

Igre iz Trials serijala stekle su popularnost nakon što su tek započele s radom kao Java igre. Nakon tog početnog izdanja 2000. godine, igra je počela izlaziti na konzolama, a najnoviji je dio Trials Rising iz 2019. godine. Upravo ovu bismo igru preporučili svim ljubiteljima motocikala koji je dosad još nisu isprobali. Tijekom igre igrači pokušavaju manevrirati svojim motociklom na više različitih staza. Nevjerojatno je lako uzrokovati da se vaš motocikl prevrne, a u tom slučaju se on vraća na zadnji “checkpoint”. Međutim, igrač se vrlo brzo može upoznati s fizikom vožnje što će mu pomoći da savlada različite prepreke, skokove i terene. Isto tako, postoje različite utrke na kojima možete sudjelovati te mogućnost igranja protiv drugih igrača.

MotoGP 21

Igra MotoGP 21 dolazi od istog kreatora kao i serijal Ride koji smo ranije spomenuli. Ovo je još jedna automoto igrica u stilu simulacije u kojoj igrači prolaze kroz sezonu MotoGP 2021. Budući da je riječ o simulacijskoj igri, vidjet ćete da postoji ogroman broj različitih aspekata vašeg motocikla.Igrač mora obratiti pozornost na razne sitnice prilikom same vožnje kako bi bio što uspješniji i po tome možemo reći da je igra vrlo realna. Naravno, ova igra nije za sve, ali ljubitelji motocikala i video igara pronaći će je sjajnim odabirom za zadovoljiti svoje obje strasti.

Prethodni članakWhite Motorcycle Concepts WMC250EV
Sljedeći članakLancia ipak nastavlja dalje…