Piaggio Fly 125 3V

Još od prve izvedbe Piaggio Fly osigurao je svoje mjesto u tada još ne prevelikoj ponudi skutera. Jednostavan i ekonomičan, ispunjavao je svoju namjenu zadovoljavanja različitih potreba korisnika širom svijeta. To će se događati i dalje jer Fly nam dolazi u novom izdanju a probali smo model sa troventilskim agregatom od 125 ccm, elektronskim ubrizgavanjem, snage od 12 KS i potrošnje koja se kretala oko 3 litre/100km što mu na kapacitet spremnika od 6,5 litara dozvoljava priličnu autonomiju.

Kompaktan skuter nudi udobno sjedalo i dovoljno mjesta za vozača i suvozača, ravna podnica omogućuje dovoljno prostora za noge ali i povećava praktičnost po pitanju prijevoza stvari, dok je ispod sjedala ostavljen poveći prostor za spremanje kaciga. Uz prostor ispod sjedala, za manje stvari možete koristiti pretinac u prednjem dijelu a treba spomenuti i danas neizostavnu sklopivu kuku za vrećice koja je smještena na prednjem dijelu sjedala. Ukoliko vam to nije dovoljno, na stražnjem kraju nalazi se rukohvat za suvozača koji je ujedno i nosač kofera kojeg možete montirati.

Okvir novog Piaggia Fly  razvijen je za ovaj model te je načinjen od čeličnih cijevi visoke čvrstoće s varenim ojačanjima. Njegov okvir s jednostrukom kolijevkom čvrst je i otporan na uvijanje što pruža preciznu i sigurnu vožnju. Fly koristi prednju teleskopsku vilicu promjera 32 mm dok je straga jednostruki stražnji amortizer. Kotači od 12” i široke gume (120/70 sprijeda i straga) nadopunjuju izvrsnu šasiju te pružaju stabilnost i agilnost savršenu za gradski promet. Kočni sustav koristi dva diska promjera 220 mm.

Fly je zamišljen kao skuter kojem su praktičnost i jednostavnost osnovne karakteristike, i usprkos tome što mu dizajn nije primaran, vizualno je vrlo elegantan i prati svoju široku namjenu. Provjerena tehnologija na novom Fly-ju u potpunosti zadovoljava  postavljene standarde što je i vidljivo u samoj završnoj obradi. Cijena od 19.900 kn prihvatljiva je za paket koji se nudi odnosno za skuter koji će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe.

 

IM3S7376

IM3S7400

IM3S7411

IM3S7290

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prethodni članakWSBK Monza 2013
Sljedeći članakMetzeler Tourance Next