Piaggio Grupa na sajmu EICMA 2016

2

Piaggio Grupa je na ovogodišnjem EICMA sajmu u Milanu predstavila niz noviteta za 2017. godinu.

Aprilia Shiver 900 nasljednik je modela 750. Naked iz Noalea povećao je obujam, te s novim Euro4 agregatom razvija snagu veću od 95 KS i okretni moment od 90 Nm. Nove performanse u kombinaciji s vrhunskim okvirom nude voznost nenadmašnu u segmentu sportskih naked motocikala. Inuitivan, snažan, agilan i tehnološki napredan motocikl u stilu je Aprilije, uvijek posvećene vrhunskom doživljaju i užitku u vožnji.

Zabavni Dorsoduro evoluirao je s jednim ciljem: pružiti maksimum užitka u vožnji. Snažnije performanse koje pruža poboljšani dvocilindrični agregat, bolja upravljivost koju nudi promišljena kontrukcija okvira i najnovija tehnologija značajke su novog motocikla Aprilia Dorsoduro 900.

3

Aprilia Tuono 125, istinski je „street fighter“ u klasi 125, jedinstvenog izgleda i agresivnog, sportskog karaktera. Mladim vozačima nudi dobitnu kombinaciju designa, konstrukcije i tehničkog paketa opreme.

Moto Guzzi V9, Roamer i Bobber, lagani su cruiserI, jednostavni, ali uzbudljivI. Još su udobniji i spremni za putovanja koja su u duši orlova iz Mandella. V9 Roamer elegantni je cruiser, dok V9 Bobber predstavlja hrabri, esencijalni Moto Guzzi. Oba motocikla ističu se iznimnom kvalitetom i visokom razinom završne obrade. Pokreće ih dvocilindrični 850 Moto Guzzi agregat s Euro 4 normom koji nudi izvanredni okretni moment, uglađeni rad i odziv gasa.

4

U čast 50. obljetnice prvog V7 modela, Moto Guzzi je predstavio V7 III. Treća generacija modela kojeg diljem svijeta poznaju i vole, potpuno je obnovljena. Svaki detalj je fino podešen kako bi maksimalno povećao zadovoljstvo vožnje uz nepromijenjenu originalnost i autentičnost tipičnu za ovaj ikonski motocikl.

Električna Vespa vizija je buduće mobilnosti. Piaggio Grupa ulaganjem u električna vozila oblikuje mobilnost u budućnosti te je na ovogodišnjem sajmu EICMA predstavila projekt električne Vespe. Novo rješenje za gradsku mobilnost u obliku najelegantnijeg i najomiljenijeg skutera u potpunosti je u skladu s vrijednostima koje je Piaggio predstavljao kroz cijelu svoju povijest.

1

5

 

Prethodni članakYamaha TMAX 530 2017
Sljedeći članakMotoGP – Valencia 2016